Lindsay:

Diskriminirali su me samo zbog marame na glavi

Foto: 24sata.hr
Diskriminirali su me samo zbog marame na glavi
22.02.2017.
u 16:45
Pogledaj originalni članak

Dva puta su me provjeravali samo zato što sam imala maramu na glavi, požalila se holivudska glumica Lindsay Lohan (30), prenosi 24sata.hr

Incident na zračnoj luci Heathrow završio je nakon što su granični policajci provjerili glumičine dokumente. Lohan se žestoko pobunila protiv diskriminacije žena zbog izgleda u emisiji 'Good Morning Britain'. 

- Ja sam rođena u New Yorku, pa me ovo jako prestrašilo - rekla je Lindsay te objasnila da je maramu na glavi imala jer ju nosi iz poštovanja prema drugim ženama u zemljama koje u posljednje vrijeme posjećuje. Kada je stigla na Heathrow u Londonu, kaže, vraća se iz Turske. 

Glumica je nedavno viđena kako šeće s Kuranom ispod ruke. Iako se nagađalo da se preobratila na islam, Lindsay kaže da 'to nije tako jednostavno'. 

- Pronašla sam mir u čitanju Kurana. Proučavam islam i učim pisati arapsko pismo te slušam molitve na arapskom - rekla je glumica te dodala kako ne želi pričati o svom vjerovanju puno jer je to privatna stvar. 

Lohan je nedavno izbrisala sve fotografije sa svojih društvenih mreža te stavila samo one nastale tijekom njenog humanitarnog rada. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.