DRUGA STRANA PRIČE

Diana je zvala Camillu usred noći: Poslala sam nekoga da te ubije

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
27.06.2017.
u 12:30
U biografiji druge supruge princa Charlesa otkriveni su detalji odnosa princeze Diane i Charlesove ljubavnice, a sada supruge Camille Parker Bowles
Pogledaj originalni članak

Uoči 70. rođendana Camille Parker Bowles autorica Penny Junor objavljuje njenu biografiju u kojoj se razotkriva njena strana cijele priče o aferi s princom Charlesom. 

 

U ovoj knjizi autorica kaže da je princeza Diana bila opsjednuta Camillom, a 1989. godine na jednom prijemu joj se i verbalno suprotstavila. - Želim da znaš kako mi je sasvim jasno što se događa između tebe i Charlesa. Nisam ni ja od jučer - rekla je Diana svojoj suparnici. Camillu je uznemirilo što je Diana napravila takvu scenu pred svima. Penny Junor također potvrđuje da su se Camilla i Charles redovito čuli telefonom i to uglavnom u kasnim večernjim satima, a kada su u javnost procurili i sadržaji njihovih razgovora i kada je 1992. objavljeno da princ Charles i princeza Diana više nisu zajedno, u javnosti su Camillu svi doživljavali kao ljubavnicu koja je uništila njihov brak. Krajem 80-ih i početkom 90-ih princeza Diana je bila uvjerena da su se svi urotili protiv nje, svima je govorila kako joj prisluškuju  telefon i da su svi prijatelji njenog supruga i njegova obitelj protiv nje. Camilla je primila niz poziva od princeze Diane i to uvijek usred noći a pozivi su uglavnom glasili ovako: Poslala sam nekoga da te ubije. U tvom su vrtu, pogledaj kroz prozor. 
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.