OBJAVILA VIDEO

Danijela Martinović prvi put se oglasila: 'Kad sam ga vidjela, odmah sam se ujutro natašte na rođendan rasplakala'

Foto: Instagram
Danijela Martinović prvi put se oglasila: 'Kad sam ga vidjela, odmah sam se ujutro natašte na rođendan rasplakala'
28.10.2021.
u 17:50
Pogledaj originalni članak

Hrvatska glazbenica Danijela Martinović u kratkom videu obratila se obožavateljima putem Instagrama. Tijekom šetnje Bundekom progovorila je o svojoj velikoj ljubavi - pisanju.

"Najviše me ljudi znaju kao pjevačicu, već dugi niz godina, a ja sam prije nekoliko godina otkrila svoju drugu veliku ljubav - a to je pisanje", ispričala je Martinović i dodala da ima nekoliko projekata.

Svašta bi ona, kaže, radila - i pisala, pjevala, kreirala... Stoga je nazvala slovenskog dizajnera Žaru i dogovorila da joj osmisli logotip - za njezin novi početak, javlja RTL.

"I svašta hoću. Zvala sam Žaru Kerina, slovenskog dizajnera, i rekla mu da mi treba nešto što će novu i kompletnu mene predstaviti ljudima. Na svoj rođendan sam dobila taj logotip, taj prekrasan znak koji zapravo zaista prezentira novu - staru mene, kako god, ali neku kompletnu mene. Kad sam ga vidjela, odmah sam se ujutro natašte na rođendan rasplakala", ispričala je Martinović.

"Primijetio sam dok smo radili na ovome da ti imaš otvoreno srce u koje svatko može ući pa sam logotip nazvao 'open heart'", rekao je Žare Danijeli, a ona se na to raspalakala.

"Sve se to dogodilo na moj rođendan. Neizmjerno sam sretna, nadam se da će vam se svidjeti, javite mi kako vam se sviđa ova nova ja", zaključila je Danijela u najavi i obraćanju kojim je najavila svojevrsni zaokret, onaj o kojem tek trebamo čuti.

U ležernoj šetnji Danijela je, inače, izgledala sjajno. Jesen i novi počeci baš joj, možemo zaključiti, dobro pristaju!

Video možete pogledati OVDJE

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.