PRESLATKO

Ćorluka se ipak predomislio oko odluke koju je donio prije pola godine pa najnovijim potezom sve redom raznježio!

Ćorluka se ipak predomislio oko odluke koju je donio prije pola godine pa najnovijim potezom sve redom raznježio!
17.01.2022.
u 20:35
Vedran Ćorluka je nekoliko mjeseci izbivao s društvenih mreža, a sada je na profilu na Instagramu objavio novu fotografiju i oduševio sve svoje obožavatelje
Pogledaj originalni članak

Umirovljeni Vatreni Vedran Ćorluka šokirao je sve prije nekoliko mjeseci kada je odlučio nestati s društvenih mreža i deaktivirati račun na Instagramu, no čini se kako se ovih dana po tom pitanju ipak predomislio.

Naime, 35-godišnji Vedran je početkom mjeseca aktivirao svoj račun koji je bio zaključan, no sada je ponovno javan, a među posljednjim fotografijama koje je podijelio je ona njegovog sina Viktora kojeg je prije dvije godine dobio s Frankom Batelić.

"Čekamo zvona da zazvone", napisao je Vedran uz Viktorovu fotografiju snimljenu u Labinu, a u pričama je objavio i njegovu fotografiju na kojoj se igra s nogometnom loptom, kao i onu s plaže u Rapcu. 


Vedran se prošle godine vratio u Zagreb, gdje uživa u obiteljskoj idili, a Franka je prije nekoliko dana za In Magazin ispričala koliko joj znači svakodnevno druženje sa suprugom.

"Pa to je sada totalna novina u životu. Ogromna je promjena i njemu i meni i malome. Sada smo napokon svi zajedno, uživamo i privkavamo se jedan na drugoga, ali sve je stvarno super", rekla je.

Franka i Vedran vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje su osvojili srebrnu medalju.

Prije dvije godine kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigao maleni Viktor, a par otada ne krije sreću koju su pronašli u roditeljskim ulogama.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.