koncert 21. lipnja

Čolić najavio spektakl: Ljubav prema Mostaru je takva da mu se uvijek vraćam

Foto: Stojan Lasić
Foto: Stojan Lasić
Foto: Stojan Lasić
23.05.2019.
u 14:27
Pogledaj originalni članak

Koncerti Zdravka Čolića u Mostaru uvijek su velika priča i tako je valjda već pet desetljeća. Novi spektakl planiran 21. lipnja na Stadionu pod Bijelim Brijegom najavljen je na današnjoj konferenciji za medije na kojoj se legendarni pjevač prisjetio svih svojih mostarskih koncerata.

Čola je u svom stilu na početku kazao kako je svaki susret s publikom u Mostaru fantastičan te da se raduje novom koncertu u gradu na Neretvi na isti datum kao i onaj prije četiri godine, piše Klix.ba. 

"Ljubav prema Mostaru je takva da ne mogu mnogo da ne pjevam ovdje pa se vraćam na neki koncert koji je obično na stadionu ili negdje na otvorenom, jer nažalost Mostar još nema dvoranu da u zimskom razdoblju napravimo jedan veliki koncert", kazao je Čolić ponadavši se da će se do koncerta vrijeme popraviti. 

Kazao je kako u Mostar dolazi mnogo češće nego što su to koncertni termini, da u gradu na Neretvi ima dosta članova obitelji... Prisjetio se svojih prvih koncerata u Mostaru, u Abraševiću te onih stadionskih na Kantarevcu i pod Bijelim Brijegom. 

"Sjećam se 'Putujućeg zemljotresa' koji smo imali 1978. godine kad su bile Lokice i Dado Topić. Pred večer smo došli na stadion, a publika je bila jako tiha. Kada smo pogledali, puna tribina, mi smo se zgranuli od te mase, dvadesetak tisuća ili koliko je moglo stati, kako je to bila lijepa slika", prisjetio se.

Najavio je da će pjevati kombinaciju starih pjesama i onih koje su nastale posljednjih godina, barem tri sata programa. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.