VJENČANJE

Bruna Sanader udala se u katedrali na Hvaru

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
25.05.2019.
u 20:16
Svadbeno slavlje nastavit će se večeras u ulavi Stipanska, a na vjenčanje svoje mlađe kćeri nije došao Ivo Sanader koji je u Rementincu.
Pogledaj originalni članak

Mlađa kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera (65), Bruna Sanader (30) udala se u hvarskoj katedrali Sv. Stjepana za dugogodišnjeg dečka Vedrana Vukadinovića.

Uz brojne uzvanike ispred katedrale našli su se i prijatelji bivšeg premijera Luka Bebić i Jerko Rošin, a stigao je i njegov brat, don Vinko Sanader, piše 24sata.hr. 

Iako Ivo nije bio na ceremoniji, njegova supruga Mirjana (64) i kći Petra (32) prisustvovale su najbitnijem Bruninom danu. S Petrom i djeverušama Bruna je stigla do katedrale.

Petra je imala crnu haljinu s krupnim cvijećem, a u ruci je nosila torbicu brenda Chanel.

Ceremonija u katedrali bila je zatvorena za javnost, a novopečeni mladenci trebali bi nastaviti slavlje večerom u uvali Stipanska. 

Iako se nagađalo da bi bivši premijer mogao otpratiti kćer do oltara, to se nije dogodilo jer se od 4. travnja nalazi u Remetincu. Odustao je od dolaska na svadbu jer su s njim trebala biti tri pravosudna policajca, potvrdila je njegova odvjetnica Jadranka Sloković.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.