SAMOĆA MU GODI

Brad Pitt već dugo nije ovako dobro izgledao

Foto: Profimedia
Brad Pitt već dugo nije ovako dobro izgledao
21.11.2016.
u 16:45
Pogledaj originalni članak

Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca Brad Pitt privatno prolazi kroz životnu dramu zbog razvoda od slavne ljepotice Angeline Jolie, no na premijeri filma 'Allied' u Parizu to se na njemu uopće nije vidjelo. 

Već nekoliko mjeseci traje dramatičan razvod braka između Angeline Jolie i Brada Pitta. Ranije je glumac izgledao poprilično loše noseći se s javnim Angelininim optužbama o nepriličnom ponašanju pred djecom, no na promociji novog filma u Parizu prvi put izgledao je svježe i odmorno, zbog čega je to postalo top tema o kojoj se šuška.

U tamnoplavom odijelu, kaputu, šalu i trendi cipelama od baršuna Brad je dobro raspoložen i nasmijan pozirao na crvenom tepihu u društvu kolegice Marion Cotillard, prenosi Tportal.hr.

52-godišnji glumac svima je zapeo za oko jer je s njegovog lica nestao umor, a na promociji drame smještene u razdoblje Drugog svjetskog rata bio je toliko dobre volje da je strpljivo pozirao s mnogobrojnim fanovima.

Čini se da mu samoća trenutno godi jer su baš svi primijetili promjenu raspoloženja, ali i izgled zbog kojeg je postao miljenik žena diljem svijeta. 

Nakon špekulacija da je za razvod kriva njegova afera upravo s Marion Cotillard vjerojatno im nije bilo lako zajedno pozirati iako je trudna glumica odmah javno opovrgnula sve takve navode.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.