Droga, bijes i perverzije:

Brad Pitt mogao bi uništiti Angelinu

Foto: JUSTIN TALLIS/Press Association/PIXSELL
Brad Pitt mogao bi uništiti Angelinu
19.11.2016.
u 20:00
Pogledaj originalni članak

Radar Online navodno je došao do informacije da Brad Pitt (52) posjeduje više od 100 sati audio zapisa u kojima priča o Angelininim (41) problemima s drogom i afinitetu prema 'perverznim seks igricama' te otkriva što ona stvarno misli o Jennifer Aniston.

- Kada bi ove snimke izašle u javnost, mogle bi jako naštetiti Angelini i njezinoj borbi za skrbništvo - kazao je dobro obaviješten izvor i dodao kako su iste nastale u periodu od 12 godina za vrijeme glumčevih posjeta poznatom psihijatru Ronu Bardu.

foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

- Angie se voljela rezati za vrijeme seksa te pustiti da krv kapa po meni. To mi se nije svidjelo - rekao je navodno Pitt te dodao kako je njegova, uskoro bivša, supruga voljela vezivanje.

Isto tako, glumac je kazao i kako se premršava Angelina danima znala zaključavati u sobu te da nije jela. Dodaje kako je razbijala stvari, prijetila da će si nauditi te da je imala jednu 'vrlo nasilnu stranu'.

foto: ABACA ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL

Pitt se osvrnuo i na činjenicu da se Angelini nije svidjelo što je ostao u dobrim odnosima sa svojom bivšom Jennifer Aniston te da je prijetila kako će na nju nahuškati svoje pit bullove.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.