u srbiji

Bivši susjedi oštro o Milanu: 'Izgledao je kao da je ljut na cijeli svijet'

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Bivši susjedi oštro o Milanu: 'Izgledao je kao da je ljut na cijeli svijet'
04.12.2019.
u 20:15
Naime, prije no što se preselio u Zagreb zbog borbe za skrbništvo živio je u beogradskom naselju Vračar, a zbog toga su srpski mediji popričali sa susjedima koji su ga tamo svakodnevno viđali, te su odlučili podijeliti svoje mišljenje o njemu.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je sud nepravomoćnom presudom odlučio  da će mali Aleksandar živjeti s ocem Milanom Popovićem, a ne više s majkom, Severinom Kojić o njegovom karakteru odlučili su progovoriti njegovi bivši susjedi.

Naime, prije no što se preselio u Zagreb zbog borbe za skrbništvo živio je u beogradskom naselju Vračar, a zbog toga su srpski mediji popričali sa susjedima koji su ga tamo svakodnevno viđali, te su odlučili podijeliti svoje mišljenje o njemu.

- Uvijek je djelovao zauzeto i nezainteresirano za sve, osim sebe. Čini se kao da gleda da samo njemu bude dobro, dok ga ostali ne zanimaju. - rekla je jedna susjeda koja se prisjetila da je Milana i Severinu vidjela dok su još bili zajedno. 

- Šetali su ulicom zajedno i na prvi pogled se vidjelo da su njih dvoje kao nebo i zemlja .Ona je bila sretna i nasmiješena, a on je izgledao kao da je ljut na cijeli svijet. Vidjelo se da njihova veza neće dugo potrajati, no nitko nije mogao pretpostaviti da će se za koju godinu boriti na sudu kao najveći neprijatelji - zaključila je susjeda.

S njom se složila i druga bivša susjeda, koja je komentirala kako Milan još uvijek tamo ima stan, no ne viđa ga tako često u zadnje vrijeme. Prisjetila se da je ranije često bio loše volje i ljut. Priznala je da je imala dojam da ga se bojala pozdraviti. Kazala je kako joj nije bilo jasno što jedna tako lijepa i draga žena poput Severine radi s čovjekom kao što je on.

- Severina je lijepa kao lutka, a vidi se da sina voli najviše na svijetu - tvrdi susjeda. 

Druga susjeda nije bila nimalo blaga prema Popoviću.

- Strašno me pogodila i rastužila vijest da je Severina izgubila skrbništvo nad svojim sinom. I sama sam majka, imam kći i unuke, te ne mogu opisati osjećaje koji su se probudili u meni kad sam čula da je jedan muškarac razdvojio majku od djeteta. Rasplakala sam se jer me duboko pogodila ta nepravda - rekla je.

Sudski epilog priče, po kojemu će majka s djetetom boraviti dva puta tjedno od 15 do 20 sati te svaki drugi vikend od subote u 10 ujutro do nedjelje u 8 navečer, podijelio je javnost. Dok je mnogo onih koji se zgražaju nad činjenicom da je majci oduzeto dijete, sve su glasniji i oni koji se pitaju zbog čega otac ne bi odgajao mališana. Ipak, najviše je onih koji smatraju da svima u prvom planu treba biti dobrobit djeteta. A to je, neslužbeno doznajemo, i sutkinja Tea Golub nastojala obrazložiti donoseći ovu privremenu mjeru. 

Njezinu odluku zasad poštuju obje strane. Majka je u dogovoreno vrijeme sedmogodišnjeg sina dovela na očevu adresu na zagrebačkom Horvatovcu, a iako mediji pišu kako primopredaja nije prošla jednostavno, dječak je predan ocu. Isto je tako Milan Popović proteklog vikenda sinčića doveo Severini

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.