OPUSTILA SE

Bila je jedna od najseksi žena svijeta, a onda se naglo udebljala i postala potpuno neprepoznatljiva

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
25.10.2020.
u 15:49
Nedavno su je paparazzi uhvatili kako šeće po susjedstvu i uživa u palačinkama. Odjevena u crno od glave do pete , pokušala je biti potpuno neprimjetna, no fotografi su je prepoznali unatoč tamnim naočalama i neurednoj frizuri.
Pogledaj originalni članak

Kada je počela svoju karijeru kao manekenka i voditeljica, Kelly Brook bila je znatno mršavija i časopis FHM proglasio ju je i najseksi ženom na svijetu, ali tijekom ovih devet godina otkako je u svijetu showbizza Kelly se dosta udebljala. Nedavno su je paparazzi uhvatili kako šeće po susjedstvu i uživa u palačinkama.

Odjevena u crno od glave do pete , pokušala je biti potpuno neprimjetna, no fotografi su je prepoznali unatoč tamnim naočalama i neurednoj frizuri.  Bivša manekenka je prije nekoliko mjeseci progovorila i o tome kako se osjeća zbog toga što je postala meta hejtera na internetu zbog toga što više ne izgleda kao što je izgledala kada je imala 20 godina. 

Foto: Profimedia

- Oni me u 40-im godinama vide kao debelu djevojku i ne prihvaćaju me kao takvu. Smiješno mi je. Ljudi odrastaju, postaju veći, mijenjaju se, to se događa stalno - kazala je Brook. Kelly je prigrlila svoje obline i kilograme, ali priznala je i kako se ulijenila i opustila, što je rezultiralo debljanjem.  Ipak, na poticaj dečka Jeremyja Parisija odlučila je skinuti koji kilogram. 

– Nakon što su me svi upozorili na višak kilograma, počela sam ozbiljno razmišljati što bih sama mogla napraviti po tom pitanju  rekla je i dodala: – Ulijenila sam se i opustila – priznala je.

Rekla ja kako su njene mršave faze uglavnom bile rezultat depresivnih faza u kojima nije bila zadovoljna životom  i bolje se osjeća  s viškom kilograma. Nije htjela izgubiti puno kilograma jer je joj je cilj bio zadržati svoje obline koje često ponosno pokazuje.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.