POZNATA OBITELJ

Beckhamovi se tek vratili kući iz Amerike, počeli izgradnju koja susjede dovodi do ludila

Beckhamovi se tek vratili kući iz Amerike, počeli izgradnju koja susjede dovodi do ludila
29.04.2021.
u 17:00
Pogledaj originalni članak

Obitelj Beckham nakon četiri mjeseca života u Americi vratila se živjeti u Veliku Britaniju, piše The Sun. Bivši nogometaš David Beckham (45), njegova supruga, bivša pjevačica i dizajnerica Victorija (47) te njihova djeca u prosincu prošle godine odlučili su se preseliti u Miami, gdje su za Božić uživali u toplom vremenu i blažim epidemiološkim mjerama zbog kojih su mogli uživati u izlascima i zabavama.

Njihovo preseljenje tamo potaknulo je glasine o tome kako je Victoria napokon nagovorila obitelj da se presele u Miami, gdje će David voditi nogometni tim Inter Miami CF. Međutim obitelj se ipak vratila kući. Izvor blizak obitelji izjavio je da su Beckhamovi nakon povratka u Britaniju u izolaciji koja im uskoro istječe te da se već vesele povratku svom životu. „Obitelj je uživala u vremenu provedenom u Americi, no Velika Britanija je oduvijek bila njihov dom“, rekao je te dodao da će se sada posvetiti daljnjim poslovima. Naime, obitelj je već krenula u izgradnju jezera na svom 6 milijuna funti vrijednom imanju u Cotswoldsu. Jezerom, koje bi trebalo biti veličine tri četvrtine nogometnog igrališta s otokom na sredini, nisu oduševljeni njihovi susjedi jer tvrde da se ono neće dobro uklopiti u krajolik te da je preveliko. 

Obitelj će ipak izgraditi ovo jezero, jer je dobila zeleno svjetlo od lokalnih vlasti. Victoria i David Beckham imaju četvero djece: sinove Brooklyna (22), Romea (18) i Cruza (16) te kćer Harper Seven (9), a s njima se u Britaniju nije vratio samo najstariji sin. Naime, Brooklyn je ostao živjeti sa zaručnicom Nicolom Peltz (26) koja radi kao glumica i manekenka, a njihove obitelji viđene su kako se druže dok su Beckhamovi bili u Americi. Izvor je izjavio da se Victoria osjeća tužno jer je on daleko od obitelji, ali da joj je jasno da je odrastao i sad živi svoj život.

„Nadaju se da neće proći previše vremena prije nego što će on moći posjetiti dom“, dodao je izvor. Inače, Beckhamovi imaju nekretninu u Oxfordshireu, u Holland Parku i stan u Miamiju koji su kupili prošle godine za 19 milijuna funti. Radi se o stanu na 62. katu koji se nalazi u zgradi koja ima i heliodrom.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.