BORBA PROTIV KORONE

Bajaga otkrio da se cijepio protiv korone: Osjećam se loše i imam reakciju

Bajaga otkrio da se cijepio protiv korone: Osjećam se loše i imam reakciju
22.02.2021.
u 16:24
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga u razgovoru za Kurir rekao je kako je primio cjepivo protiv korone te da se ne osjeća najbolje. - Osjećam se loše, primio sam cjepivo i imam reakcije - rekao je Bajaga koji je 19. veljače slavio rođendan i tada je razgovarajući za Dnevni avaz rekao kako je taj dan primio cjepivo protiv korone.

- Morao sam se cijepiti i većina mojih je to već obavila. Očito ćemo se svi morati cijepiti, pogotovo ljudi koji putuju. Onda, ono što se kaže, bolje što prije. To je sada jedini način borbe protiv koronavirusa - rekao je Bajaga. Nedavno je objavio pjesmu „Nisi sama“, koju je napravio u suradnji s Brankom Đurićem Đurom, a kao i svim glazbenicima i Bajagi nedostaju svirke uživo i susreti s publikom. 

- Nema ništa od svirki. Mi smo možda najviše radili od svih, snimili smo i novi album, koji možda ne bismo ni snimili da nije bilo koronavirusa, imali smo i dva koncerta, da ih nazovemo normalnim, i jedan online. Sve u svemu, nikada nismo imali slabiju godinu što se tiče posla. Imam i jedan mjuzikl  na Terazijama koji je jako gledan, ali smijemo popuniti samo pola gledališta. Uvijek su sve karte rasprodane, ali za pola dvorane. Mislim da je to, ono što kažu, tek toliko da se nešto radi - zaključio je Bajaga.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.