HOLIVUDSKA GLUMICA

Angelina Jolie otvorila profil na Instagramu i u tri sata srušila rekord, ovo joj je prva objava

Foto: Yui MokPress Association/Pixsell
Angelina Jolie otvorila profil na Instagramu i u tri sata srušila rekord, ovo joj je prva objava
25.08.2021.
u 07:17
Brojni su joj pružili podršku i zahvalili u komentarima, a Angelinu je na Instagramu u samo tri sata zapratilo milijun ljudi, te je tako oborila rekord i postala korisnik koji je najbrže došao do tog broja pratitelja.
Pogledaj originalni članak

Holivudska glumica Angelina Jolie (46) prije četiri dana pridružila se Instagram zajednici, a svoju prvu objavu iskoristila je kako bi progovorila o opasnoj situaciji u kojoj su se našle žene, djevojke, djeca, ali i muškarci u Afganistanu.

"Ovo je pismo koje sam dobila od tinejdžerice iz Afganistana. Trenutno stanovnici Afganistana gube sposobnost komuniciranja na društvenim mrežama i mogućnost slobodnog izražavanja. Zato sam došla na Instagram da podijelim priče i glasove onih širom svijeta koji se bore za svoja osnovna ljudska prava", napisala je Angelina uz fotografiju rukom napisanog pisma.

Foto: instagram

"Bila sam na granici s Afganistanom dva tjedna prije 11. rujna, gdje sam susrela afganistanske izbjeglice koje su pobjegle od talibana. To je bilo prije 20 godina. Mučno je gledati kako se Afganistanci ponovno raseljavaju iz straha i neizvjesnosti koja je zahvatila njihovu zemlju. Potrošiti toliko vremena i novca, prolijevati krv i izgubiti živote samo da bi se to ponovilo, gotovo je nemoguće razumjeti. Desetljećima je bolesno gledati kako se afganistanske izbjeglice - neki od najsposobnijih ljudi na svijetu - tretiraju kao teret. Znajući da bi, ako imaju uvjete i poštovanje, učinili mnogo za sebe. I upoznati toliko žena i djevojaka koje ne samo da su željele obrazovanje, već su se za njega i borile. Nastavit ću tražiti načine kako pomoći. I nadam se da ćete mi se pridružiti", poručila je Angelina. 

Brojni su joj pružili podršku i zahvalili u komentarima, a Angelinu je na Instagramu u samo tri sata zapratilo milijun ljudi, te je tako oborila rekord i postala korisnik koji je najbrže došao do tog broja pratitelja.  Taj je rekord do sada držao glumac Rupert Grint (najpoznatiji po ulozi Rona Weasleyja u filmovima o Harry Potteru) koji je do milijun pratitelja došao za četiri sata i jednu minutu od otvaranja profila.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.