nova frizura

Ana Karamarko je Severinu pretvorila u seksi plavušu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ana Karamarko je Severinu pretvorila u seksi plavušu
28.05.2016.
u 07:42
Kupili smo periku u obližnjem dućanu i modernizirali je. Potamnili smo korijen i skratili je. Severina se toliko oduševila novom frizurom da se htjela tako ošišati i obojiti. No odgovorio sam je jer ima predivnu kosu - kaže frizer Martin
Pogledaj originalni članak

Severini Kojić (44) u salonu Ane Karamarko u Zagrebu napravili su platinastu periku. Pjevačica se u salonu, koji je u suvlasništvu supruge prvog potpredsjednika Vlade, frizira nekoliko mjeseci.

Splićanka se u salonu, kaže suvlasnica Tea Matičević, frizira četiri puta na tjedan. Ondje boji kosu, šiša se i fenira. Fenira je frizer Martin Posavec (25), kojemu je Splićanka vjerna pet godina. Kod njega se frizirala dok je još radio u drugom salonu. Na ideju da postane platinasta plavuša Severina je došla u razgovoru s Martinom. Trebao joj je novi look za spot 'Sekunde', koji je prije nekoliko tjedana snimala u Beogradu. Severina je htjela izgledati kao pankerica.

- Kupili smo periku u obližnjem dućanu i modernizirali je. Potamnili smo korijen i skratili je. Severina se toliko oduševila novom frizurom da se htjela tako ošišati i obojiti. No odgovorio sam je jer ima predivnu kosu - kaže frizer Martin, piše 24sata.hr. 

Zbog nove frizure Severinu su usporedili s Debbie Harry, pjevačicom grupe Blondie. Ana Karamarko, suvlasnica salona, Severinu nije vidjela uživo s novom frizurom, ali joj se svidjela na fotografijama.

- Nije se još susrela s platinastom pjevačicom. No sve što proizlazi iz naše male tvornice Ani se sviđa - kaže Karamarkina partnerica Tea Matičević. Ana ima i salon za pse, no Sevin suprug Igor Kojić (28) svojeg maltezera Paka ondje još nije doveo.

Severinin menadžer Tomislav Petrović ne vidi ništa sporno u tome što se Splićanka, koja je otvoreno podržavala ljevicu, frizira u salonu supruge predsjednika HDZ-a.

- Jedno s drugim nema nikakve veze. Ni Tomislav Karamarko ni Zoran Milanović nisu frizeri - smatra Petrović. Dodaje da se Severina devedeset posto vremena frizira u drugom salonu.

- Ovisno o vrsti frizure i namjeni radi i s drugim frizerima. To su najčešće Mijo Majhen, Mile Santini i Martin Posavec, koji je osmislio i napravio periku za potrebe snimanja novog Severinina singla, pa se logično i brine o njezinu održavanju - zaključio je Petrović. 

Seve je premijeru Anine frizure imala na Storyjevu partyju u Laubi. Frizer Martin pjevačici je došao u stan na zagrebačkom Kozjaku i sat joj je vremena namještavao periku napravljenu od umjetne kose. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.