NA INSTAGRAMU

Albina objavila romatičnu fotografiju s dečkom: 'Ma nije nama hladno'

Foto: Hrvatski hrvački savez
Albina objavila romatičnu fotografiju s dečkom: 'Ma nije nama hladno'
23.02.2022.
u 21:06
Nakon napornih priprema i nastupa na Dori, Albina je s dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem otputovala u susjednu Sloveniju.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Albina Grčić (23) na svojem je Instagramu otkrila gdje odmara nakon nastupa na Dori. Albina je na Dori izvela pjesmu 'Tick-Tock' s kojom je prošle godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, nakon toga je izvela svoj novi singl 'Noću', a s Frankom Batelić izvela je i uspješnice s prijašnjih Dora.

Nakon napornih priprema, Albina je s dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem otputovala u susjednu Sloveniju.  Pjevačica je na ovoj društvenoj mreži objavila fotografiju snimljenu na Kranjskoj gori. Albina je pozirala u crnom kaputu i hlačama s kojima je uparila i crnu torbicu, a Ivan je bio u sportskom izdanju.

Par je svojim velikim osmjesima pokazao koliko im odmor godi. „Ma nije nama hladno“, napisala je pjevačica u opisu objave na kojoj se vidi i debeli sloj snijega.

Foto: Instagram

U komentarima su im pratitelji pisali komplimente. „Predivna“, „Baš ste lijepi jako“, „Predivni ste“, poručili su im.

Podsjetimo, Albina i Ivan u vezi su više od dvije godine, a par se poznaje od malih nogu. Pjevačica na društvenim mrežama ponekad objavi neku zajedničku fotografiju, ali uglavnom štiti privatnost svog partnera.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.