Igračice Ljubuškog

Sedmi put viceprvakinje uz 13 pogodaka Maje Prusina

Foto: Stojan Lasić
Sedmi put viceprvakinje uz 13 pogodaka Maje Prusina
10.05.2010.
u 11:16
Rukometašice Ljubuškog ove godine gledaju u leđa Borca, koji je iz dosadašnjih 17 utakmica ostvario isto toliko pobjeda
Pogledaj originalni članak

Vječno druge, opet su druge. Rukometašice Ljubuškog kao da su se specijalizirale za naslov viceprvakinja, pa su uz samo jedan naslov pobjedom protiv prijedorske Mire 38:30, po 7. puta osigurale 2. poziciju.

Na putu do 12. pobjede velika prepreka Ljubušankama bio je njihov bivši trener Zlatko Josić koji je maksimalno motivirao svoju ekipu. Iako je Ljubuški boljom igrom u završnici nakon uglavnom izjednačenog prvog dijela na odmor otišao sa značajnom prednosti 20:16, rezultat se prelomio tek u razdoblju od 39. do 41. minute kada su domaće s igračicom manje, zahvaljujući pogodcima Boras dva i Vrdoljak jedan s 22:22 u 38. minuti, podigle na 25:22 u 41. minuti. Nakon toga gošće za novi preokret nisu imale snage.

Najučinkovitija po običaju ove sezone, bila je kapetanica Maja Prusina sa čak 13 pogodaka, kod Mire najefikasnija Torbica (9 golova). Do kraja prvenstva Ljubušankama predstoji još utakmica u gostima protiv Goražda, a imat će priliku da se na završnici Kupa BiH, domognu trofeja. Ljubuški je drugi sa 36 bodova, vodi Borac koji je u 17 utakmica sakupio maksimalnih 51 bod!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.