Dan nakon uhićenja

Sam pretukao sedmoricu, među njima i odvjetničina sina

Foto: VL FOTO
Sam pretukao sedmoricu, među njima i odvjetničina sina
24.04.2012.
u 09:18
Milan Rujević (25), jedan od osumnjičenih za napad na obitelj Momčila Petkovića, javio se jučer policiji
Pogledaj originalni članak

Milan Rujević (25), sin banjolučke odvjetnice Vesne Rujević, inače jedan od osumnjičenih za napad na obitelj Momčila Petkovića, javio se jučer u PP- u Laktaši pa je pušten da se brani sa slobode, kao i ranije uhićeni Goran Todorović (31), Zlatan Mitrović (29) i Miljan Mitrović (31).

Oni se terete da su zajedno s još sedmoricom, naoružani pajserima i metalnim palicama, greškom napali kuću Petkovića, prijeteći da će ubiti njega i njegovu obitelj. U tom trenutku je došao Momčilov snažni sin Siniša Petković i braneći obitelj, sam premlatio i rastjerao napadače. Siniša je u tučnjavi šipkom udaren u glavu i uboden odvijačem u ruku, a on je teško ozlijedio tri napadača kojima je, najvjerojatnije čekićem, razbio glave. Prijelome lubanje zadobili su Dejan Vujić (26), Saša Damić (27) i Dženan Vajrača (31), koji su trenutačno izvan životne opasnosti. Sada majka Saše Damioća tvrdi da je njezin sin bio posve slučajno u toj skupini(!?).

Iako Petkovići tvrde da je u napadu sudjelovalo 12 osoba, u CJS Banja Luka navode da ih je bilo sedam i svi su identificirani.

- Postoje i svjedoci koji su na kilometar od kuće vidjeli napadače kako se okupljaju i tada ih je također bilo sedam. Svima se njima spočitava nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti i tjelesna ozljede. S druge strane, Siniša i Momčilo Petković postupali su u okolnostima nužne obrane i protiv njih neće biti vođen kazneni postupak - kažu iz policije. Meta napada zapravo je bio džudist Ljubiša Milanović, koji je od ranije bio u sukobu s Goranom Todorovićem zvanim Slovenac. Sukob datira od 8. veljače, kada je došlo do tučnjave u kojoj je Todorović izvukao deblji kraj, a obojica su “zaradili” prekršajne prijave.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.