Mostarski rukometaši

Rukometaši Zrinjskog nisu promijenili ambicije

Foto: vl
Rukometaši Zrinjskog nisu promijenili ambicije
16.01.2012.
u 09:04
U klub su došli Damir Džeba, Tomislav Bošnjak i Josip Perić, a Mostarcima se priključio i Ivan Selak (Međugorje)
Pogledaj originalni članak

 Rukometaši Zrinjskog već su 3. siječnja započeli pripreme za nadolazeću sezonu u Premijer ligi, u kojoj je cilj ostvariti plasman na jedno od prva tri mjesta na ljestvici i plasman u Ligu za prvaka.

Igrački kadar

U tu svrhu počelo je slaganje momčadi za nova prvenstvena iskušenja. U klub su došli Damir Džeba, Tomislav Bošnjak i Josip Perić, a Mostarcima se priključio i Ivan Selak (Međugorje). Od ranije su zbog ozljeda izgubljeni Marić i Borovčanin, dok je suradnju prekinuo i Trkulja.

- S momčadi trenira 20-ak momaka. Prijelazni rok za trgovanje igračima unutar BiH je završen, dok postoji mogućnost dovođenja igrača iz inozemstva do 31. siječnja, ali to je malo vjerojatna opcija za naš klub. Pored standardnih igrača prve momčad, priključili smo prvom timu i nekolicinu rukometaša iz naših mlađih kategorija, kazao nam je glavni tajnik rukometaša Zrinjskog, Filil Garmaz.

Momčad će upravo danas imati i prvu kontrolnu utakmicu.

Test s Izviđačem

Danas će Zrinjski svoje igrače testirati protiv Izviđača. Bit će to ujedno i prijateljska utakmica Zrinjskog u ovoj sezoni.

- Planiramo igrati još neke prijateljske susrete. Prvenstvo je prilično brzo i moramo se kroz takve susrete što bolje pripremiti - dodao je Garmaz,

Zrinjski će većinu priprema provesti u Mostaru. Iznimka je samo put u Makarsku gdje će mostarski rukometaši boraviti od 18. do 22. siječnja.

- Za vrijeme boravka u Makarskoj dogovorili smo dva kontrolna susreta. Prvo ćemo snage odmjeriti sa RK Kaštelima, a nakon toga i protiv RK Metkovića - zaključio je Garmaz.

Zrinjskom predstoji važan pripremni period. Prije stanke u prvenstvu momčad trenera Zorana Dokića našla se na pobjedničkom nizu, a u klubu se nadaju kako će na proljeće nastaviti sa sličnim tempom uspjeha.

 

 


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.