INOZEMNI NOGOMET

Ronaldo spasio Real u 95. minuti, United izbacio Liverpool

Foto: Reuters
Ronaldo spasio Real u 95. minuti, United izbacio Liverpool
26.09.2013.
u 00:12
Danijel Subašić bio je na vratima Monaca u domaćoj 3:0 pobjedi protiv Bastie (strijelci Falcao 2 i Riviere) u 7. kolu francuskog prvenstva
Pogledaj originalni članak

Zgodicima Ronalda u 51. i 95. minuti, madridski je Real iščupao 2:1 pobjedu u Elcheu. Pogodak za domaćina postigao je Boakye u 92. minuti, a Luka Modrić igrao je u Realu na poziciji zadnjeg veznog (u paru s Khedirom) do 81. minute.

Danijel Subašić bio je na vratima Monaca u domaćoj 3:0 pobjedi protiv Bastie (strijelci Falcao 2 i Riviere) u 7. kolu francuskog prvenstva. PSG je u gostima, pogotkom Cavanija, svladao Valenciennes.

Mario Mandžukić s klupe je gledao domaću 4:1 pobjedu svog Bayerna u njemačkom kupu protiv Hannovera. Strijelci za Bayern bili su Müller (2), Pizzaro i Ribery, dok je za goste pogodak postigao Ya Konan.

U 5. kolu prvenstva Italije, Milan je u Bologni gubio 1:3 sve do 89. minute! Završilo je 3:3, Robinho i Abate donijeli su bod Milanu. Roma je u gostima svladala Sampdoriju 2:0, Tin Jedvaj bio je na klupi Rimljana. Veliko je iznenađenje napravio Sassuolo, odnijevši bod iz Napulja (1:1).

Dinamovi suparnici u Europskoj ligi lako su se obračunali sa suparnicima u domaćim kupovima. PSV je svladao Telstar 4:1, "Hat trick" je zabio Locadia, još je jednom za PSV bio strijelac Jozefzoon. Černomorec je u gostima svladao 4:0 Enerhiyu Mykolajiv, strijelci su bili Bakaj, Didenko, Slinkin i Valejev.

A u 10. kolu bugarskog prvenstva, Ludogorec je u Sofiji svladao Lokomotivu 2:1 (strijelci Aleksandrov i Marcelinho) i drži vrh sa 24 boda. Dinamo u četvrtak u 2. kolu Europske lige gostuje u Sofiji, gdje Ludogorec igra svoje domaće europske utakmice.

U engleskom Capital One kupu, Manchester United je na Old Traffordu svladao Liverpool 1:0 pogotkom Hernandeza. Chicharito se u 46. minuti najbolje snašao te je nakon ubačaja s lijeve strane samo gurnuo loptu u mrežu Mignoleta. United je tako prošao u osminu finala, a tamo će igrati i Arsenal koji je tek nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedio West Bromwich u gostima.

>>Rakitić s dva gola vodio Sevillu do prve pobjede u Primeri

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.