kao u filmovima

Preko granice prošvercali mrtvaca maskiranog naočalama i šeširom

Foto: ''
Preko granice prošvercali mrtvaca maskiranog naočalama i šeširom
06.07.2012.
u 15:03
Hrvatska policija i njezini kolege iz BiH nemaju nikakvih informacija o tome kako je tijelo Mije Grizelja ilegalno prevezeno preko granice između Hrvatske i BiH
Pogledaj originalni članak

Čovjek se utopi na ljetovanju. Obitelj preuzme njegovo tijelo iz mrtvačnice, odjene ga, na glavu mu stavi šešir i naočale i bez ikakvih problema prijeđe granicu između dvije države. Možda sve ovo zvuči kao dio scenarija neke komedije, ali upravo je tako obitelj Mije Grizelja (58) iz sela Gorice – Sovići u općini Grude u BiH, koji se u nedjelju oko 17 sati utopio u moru u Baškom Polju kod Makarske, izbjegla plaćanje prijevoza pokojnika iz Hrvatske u BiH. U ponedjeljak su ga pokopali na mjesnom groblju, javlja Press Online.

Naime, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj potvrdila je da se Grizelj utopio u moru u Baškom Polju, ali hrvatska policija, kao ni njihovi kolege iz BiH, nema nikakvih informacija o tome kako je njegovo tijelo ilegalno prešlo granicu između Hrvatske i BiH.

U Grizeljevu rodnom selu prepričava se podvig kojim ga je njegova obitelj prošvercala preko granice, i to bez ikakvih problema. Njegovoj obitelji divi se gotovo cijeli kraj jer su uspješno "preveslali" policiju obiju država.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.