TRAGEDIJA

Pred očima prijatelja poginuo 23-godišnjak

Foto: VL FOTO
Pred očima prijatelja poginuo 23-godišnjak
07.03.2011.
u 09:23
Vozačica Mila Bradvica tvrdi da se skupina naguravala, a oni to negiraju
Pogledaj originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 3.20 sati dogodila na ulazu u Međugorje život je izgubio mladić Goran Stojić iz Dragićine kod Čitluka, koji je za 16 dana trebao napuniti 23 godine. Podlegao je na putu do mostarske bolnice. Prema obdukcijskom nalazu kobno je bilo unutarnje krvarenje u trbuhu. - Imao je višestruki prijelom lijeve noge, vilice, kao i rebara, a teško su stradala i slezena, aorta... Uzeta je i krv radi analize...- nabrajao je u mostarskom mrtvačnici sarajevski sudski vještak dr. Hamza Žujo dežurnoj županijskoj tužiteljici Mirjani Đerić, koja je pokrenula istragu.

Koban susret

Tragedija se dogodila nakon što je smrtno stradalog Gorana silovito udario golf četvorka (194-T-091), za čijim upravljačem je bila 33-godišnja Mila Bradvica, inače majka dvoje djece. Dok se vraćala iz obližnje diskoteke u njezinu društvu se nalazila jetrva, a budući da su osjećale glad, odlučile su prije počinka svratiti u pekarnicu.

- Ne trebam odvjetnika, ja ću reći što je bilo...- govorila je policiji vidno šokirana žena.

Oprečne verzije


Tvrdila je da se 7-8 mladića naguravalo pokraj ceste na ne baš preglednoj uzbrdici u Krstini te da je jedan od njih odjednom pao na njezino vjetrobransko staklo dok se kretala brzinom 30 - 40 km/s, barem joj je, kako je govorila, toliko djelovalo jer se malo prije udara okrenula na cestovnom proširenju i pošla svojom desnom kolničkom trakom. Te njezine tvrdnje je potvrđivala i jetrva. S druge strane, skupina mladića imala je posve oprečnu verziju. Naime, kako su redom navodili u svojim izjavama, oni su u kritičnom trenutku prelazili cestu krećući se od ‘Rupe’, kako su nazivaju svoje okupljalište u podrumu jedne kuće, te negirali bilo kakvo međusobno naguravanje, ističući tek brzinu auta. Konačno, pokrenuta istraga bi trebala odgonetnuti što se doista dogodilo u ovoj tragičnoj nesreći u kojoj je izgubljen još jedan mladi život.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Jana
Jana
19:22 13.03.2011.

Tu rupu treba zatvoriti. Noćna buka i česte tučnjave su sramota za Medjugorje,

NN
N N
16:15 07.03.2011.

Nije ih bilo 7-8 , nego bili su pokojni Goran i dva mu prijatelja ! Pazite sta pisete !

MO
mozel
21:56 27.03.2011.

Odaklen Bradvica sa dvoje djece iz Diska sa zavom.Ko njoj cuva djecu dok ona hoda po disku. Drugo pitanje,oni koji prelaze cestu gdje nije pjesacki prelaz moraju na svoju odgovornost preci ali u svakom slucaju sa strogom opreznosti i sigurnosti ako nije kumovao alkohol.