BANJA LUKA

Pred djetetom istukao i ukrao novac punici

Pred djetetom istukao i ukrao novac punici
03.09.2013.
u 10:10
Dok je Pele bio u zatvoru, cijelo naselje je mirovalo
Pogledaj originalni članak

Banjolučanin Zoran Berak uhićen je, a policija i dalje traga za Draganom Plavšićem poznatijim kao Pele iz Čelinca. Njih dvojicu sumnjiče da su u noći između subote i nedjelje upali u kuću Plavšićeve punice Janje Ružičić, te su je prvo pretukli, a zatim je oštetili za 600 konvertibilnih maraka. Ružičić je u napadu zadobila ozljede glave i prevezena je na Univerzitetski klinički centar u Banjoj Luci, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

U kući bilo i dijete

Iz Klinike za neurokirurgiju potvrdili su da pacijentica ima ozljedu glave i zadobila je potres mozga. Unatoč ozljedama svjesna je svega, a nakon ukazane liječničke pomoći zdravstveno stanje joj je stabilnije. Kako je potvrđeno u CJS Banja Luka razbojstvo se dogodilo u kasnim noćnim satima u Ulici Koste Jarića u banjolučkom naselju Starčevica. Plavšić je u društvu Beraka i još jednog nepoznatog muškarca došao do puničine kuće, a najžalosnije je što se u kući nalazilo i njegovo maloljetno dijete. Pokucao je na vrata i kada je Ružičić otvorila, on ju je odmah napao i ugurao u kuću. Nesretnu staricu izudarao je po glavi, a potom joj oteo oko 600 maraka. - Slučaj je prijavljen Policijskoj postaji u Obilićevu. Na mjestu događaja izvršen je očevid i tom prilikom došlo je do saznanja da je razbojstvo izvršio Dragan Plavšić koji se nalazi u bijegu i za njim se intenzivno traga.

Plavšić bio i u zatvoru

Operativnim radom identificiran je njegov suučesnik Zoran Berak, koji je uhićen nedaleko od staričine kuće u Ulici Veseli Brijeg. Susjedi su u šoku, ali ističu kako nije prvi put da njen zet Dragan pravi probleme. Prema njihovim riječima uvijek su bili konfliktni i često su se svađali. Prije toga, u jednoj od svađi je došlo i do požara. Plavšić je dosad bio u zatvoru i tad je naselje mirovalo, no otkad se vratio ponovno su nastali problemi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.