masakr u francuskoj

Precizni hici: Obitelj u Francuskoj ubio plaćeni ubojica?

Foto: Reuters/PIXSELL
Precizni hici: Obitelj u Francuskoj ubio plaćeni ubojica?
07.09.2012.
u 14:22
Obiteljska svađa oko novca mogući motiv stravičnog ubojstva britanske obitelji i francuskog biciklista koji se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme
Pogledaj originalni članak

Francuski tužitelji objavili su da obiteljska svađa oko novca mogući motiv stravičnog ubojstva britanske obitelji i francuskog biciklista koji se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme, javlja BBC. 50-godišnjak identificiran kao Saad al-Hilli iz Surreya, njegova supruga i njezina majka upucani su pokraj jezera Annecy u srijedu, a francuski biciklist koji se slučajno zatekao na mjestu zločina također je ubijen. Obdukcija nad tijelima ubijenih biti će obavljena danas. Djevojčice koje su preživjele stravičan zločin nalaze se u bolnici pod policijskom zaštitom.

Saad al- Hilli i njegov brat Zaid svađali su se zbog obiteljskog naslijedstva koje je uključivalo kuću u Španjolskoj koju im je ostavio otac koji je umro prije dvije godine. Obiteljski prijatelj rekao je za BBC da su se braća svađala i  nakon što je obiteljska kuća u Claygate-u u Surreyu, koja je navodno bila u ime njihvoe majke, ostavljena Saadu.

Kako piše britanski Telegraph francuske vlasti priopćile su da bi iza ubojstva zbog točnosti pucnjeva moga stajati profesionalac. Al- Hilli , njegova suprugaa i njezina majka ubijeni su s dva metka u glavu, što upućuje na rad profesionalnog ubojice. Svjedoci su rekli kako su čuli pucnjavu koja je trajala tridesetak sekundi. Francuski biciklist identificiran kao 45-godišnji otac troje dijece Sylvain Mollier koji je ubijen zato što se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme upucan je 5 puta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.