Što se događa s Francuzima, prvacima svega

Posrnuli div Karabatić je problem jer ne misli na rukomet

Foto: 'FRANCK FIFE'
Posrnuli div Karabatić je problem jer ne misli na rukomet
22.01.2012.
u 12:11
- Imamo ozbiljan problem s Karabatićem, našim glavnim igračem. Ne igra dobro. Vezao je na sebe jako puno dužnosti izvan rukometa, puno publiciteta, u glavi mu je biznis koji ima izvan terena – kaže bivši izbornik Constantini.
Pogledaj originalni članak

Pitanje svih pitanja nakon prvog kruga Europskog prvenstva u Srbiji je: što se događa s Francuzima?

Galski pijetlovi predvođeni Nikolom Karabatićem, aktualni prvaci svega (Europe, svijeta i olimpijski pobjednici), što u rukometu do njih još nitko nije bio, ušli su u drugi krug bez bodova s dva poraza od Španjolske i Mađarske, te mršavom pobjedom protiv Rusije. Odgovor smo potražili kod Daniela Constantinija, bivšeg izbornika trikolora, Onestina prethodnika, koji redovito dolazi na velike turnire.

- Imamo ozbiljan problem s Nikolom Karabatićem, našim glavnim igračem. Ne igra dobro. Vezao je na sebe jako puno dužnosti izvan rukometa, puno publiciteta, u glavi mu je biznis koji ima izvan terena. Sve je to utjecalo na njegovu igru, jer ipak je sve to za njega novo. Usto, moramo razumjeti i da je gubitak oca Branka silno utjecao na njega u posljednjih pola godine. Sve to nisu nepremostivi problemi, ali ih se skupilo puno i teško mu se s obzirom na sve to stopostotno koncentrirati na igru.

Naravno, nije samo Nikola problem.

- Cijela momčad loše igra. Prvu utakmicu protiv Španjolske igrali smo bez Omeyera, što nikako ne mogu razumjeti. Onda se vratio, ali ni on nije dobar.

Constantini čak ni ne vjeruje u čudo.

>>Cijeli razgovor s Constantinijem pročitajte u danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.