Humanitarni koncert

Pjesmom za Marija Pranjića

Foto: Facebook
Pjesmom za Marija Pranjića
25.10.2012.
u 10:27
Za troškove liječenja je potrebno skupiti 48 tisuća kuna
Pogledaj originalni članak

U kolotečini života mnogi žure za zaradom, žure besciljno ne gledajući što je najvažnije - zdravlje. Sedamnaestogodišnji Mario Pranjić iz Brišnika pokraj Tomislavgrada ima jednu želju - a to je ozdraviti, kako bi mogao nastaviti svoj mladenački život u druženju, školovanju i svemu onome što svakog čovjeka čeka kroz njegovo odrastanje. Na žalost, Mario je teško obolio od raka testisa, a da njegova priča bude još tragičnija, nedavno je ostao bez oslonca svoje obitelji - oca. Obitelj mu se nalazi u jako teškoj financijskoj situaciji, stoga nije moguće da sami plate visoke troškove liječenja. Da bi Mariju osigurali novac za liječenje, odnosno barem za tri kemoterapije i tri pregleda, trebaju skupiti 48.000 kuna. (Od toga je jedna kemoterapija 12.000 kn, a liječnički pregled 4000 kn). Još uvijek ne znaju cijenu troškova operacije.

U akciju pomoći sedamnaestogodišnjem Mariju već su se uključili mnogi njegovi sugrađani, koji žele da on pobjedi svoju bolest. Organizirana su i sportska događanja čiji su prihodi namijenjeni za njegovo liječenje. Ovog vikenda organizira se i humanitarni koncert. Točnije 28. listopada u 19 sati u kinodvorani Tomislavgrad održat će se koncert za teško oboljelog 17-godišnjaka Marija Pranjića iz Brišnika.Cijena ulaznice je 5 KM. Nastupaju: Afrodita,Krivi smjer,Tibet,Codeks band, grupa Focus,Prevail band i Marko Babić.

Također, ispred kinodvorane prodavat će se točeno pivo, sokovi i kolači i bit će postavljena kutija na ulazu ako netko želi još donirati za Maria.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.