Ubojstvo

Pistorius plačući čeka odluku hoće li se braniti sa slobode

Foto: Reuters/PIXSELL
Pistorius plačući čeka odluku hoće li se braniti sa slobode
19.02.2013.
u 09:40
Sud će danas odlučivati o tome hoće li se sportaš braniti sa slobode, odnosno hoće li biti pušten uz jamčevinu. Tereti ga se da je s predumišljajem, nakon što je stavio proteze na noge, zapucao četiri puta te s tri hica ubio svoju djevojku.
Pogledaj originalni članak

Trenutačno najpoznatiji svjetski paraolimpijac Oscar Pistorius počeo je nekontrolirano plakati kada je južnoafričko tužiteljstvo opisivalo način na koji je ubio svoju 29-godišnju djevojku.

Zario je lice u svoje ruke i plakao, izjavio je tužitelj Gerrie Nel koji je u svom obraćanju sudu naglasio da je Oscar Pistorius ubio nedužnu djevojku, javlja CNN.

Sud će danas odlučivati o tome hoće li se sportaš braniti sa slobode, odnosno hoće li biti pušten uz jamčevinu. Stavlja mu se na teret da je s predumišljajem, nakon što je stavio proteze na noge, zapucao četiri puta te s tri hica ubio svoju djevojku koja je te kobne noći došla prenoćiti k njemu. I dok Oscar čeka sudsku odluku, njegova djevojka Reeva Steenkamp danas će biti kremirana i pokopana u Port Elizabethu.

>>Policija je kod Pistoriusa pronašla krvavu palicu za kriket!

>>Majka ubijene Pistoriusove djevojke: 'Zašto moja djevojčica?

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.