Panika u autobusu

Pijana braća pred putnicima umalo usmrtila vozača autobusa

Pijana braća pred putnicima umalo usmrtila vozača autobusa
14.05.2012.
u 11:38
Napadači su upali u autobus i ozlijedili vozača
Pogledaj originalni članak

Dragan Knežević (35), vozač autobusa poduzeća “Pavlović tours” preksinoć je izboden nožem u grudi u banjolučkom naselju Rosulje. Policija je ubrzo uhitila braću Ranka (22) i Branka Mačkića (34). Kako je potvrđeno u ovom poduzeću, napad na vozača dogodio se oko 22:30 sati, i to dok je prevozio putnike, koji tvrde da su obojica napadača bila pod utjecajem alkohola, i da se sve odigralo u nekoliko sekundi, tako da nitko od njih nije uspio reagirati i obraniti vozača.

- U autobusu je bilo petnaestak, uglavnom mlađih putnika, koji su iz grada krenuli svojim domovima. Ušla su i dvojica pijanih momaka. Ne znamo zašto su se posvaditili s vozačem, vjerojatno zbog karte. Vozač je sjedio na svom mjestu, kada ga je jedan od njih uboo nožem u grudni koš. Momci su potom pobjegli iz autobusa, koji se u međuvremenu sam zaustavio. Napadači su ubrzo uhićeni u susjednoj ulici, kažu putnici. Kod Ranka je izmjereno 1,04 promila alkohola u krvi, a kod starijeg Branka 0,99. Jučer je u blizini mjesta napada pronađen i sporni nož, a stanari obližnjih zgrada kažu kako su čuli naglo zaustavljanje autobusa i uspaničene putnike. Policija je ubrzo blokirala čitavo naselje.

- U autobusu su ostali vozač te jedan muškarac i djevojka. Znala sam da se nešto događa, jer se autobus zaustavio mimo stajališta. Nastala je strka i galama. Neki su vikali pokazujući u kojem su smjeru pobjegli nasilnici. Tada je stigla i policija, a vozač je odvezen u bolnicu- kazala je mještanka. Iz CJS Banja Luka nisu iznosili pojedinosti o ovom nemilom slučaju, a ni Radenko Pavlović, vlasnik poduzeća, nije znao konkretno reći zbog čega je njegov vozač napadnut.

Dodao je da ovo nije prvi napad na njegove vozače, a slično se događa

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.