NJEMAČKI SUPERKUP

Pep odlučio: 
Po prvi trofej s Mandžukićem!

Foto: 'John Walton/Press Association/PIXSELL'
Pep odlučio: 
Po prvi trofej s Mandžukićem!
27.07.2013.
u 10:30

Borussia i Bayern danas utakmicom Superkupa (20.30, ZDF) otvaraju sezonu u Njemačkoj.
Pogledaj originalni članak

Bayern je u pohod na trofeje lani krenuo u svojoj Allianz Areni kada je pred 69.000 gledatelja pobijedio dortmundsku Borussiju sa 2:1 i osvojio Superkup. To je bio prvi od tri trijumfa prošle sezone nad Kloppovom momčadi, a dvaput su u prvenstvu igrali neodlučeno. Bavarci su, osim Superkupa, osvojili njemački kup, prvenstvo te Ligu prvaka i to pobjedom protiv Kloppove momčadi. Klopp u svom Signal Iduna Parku želi Bayernov skalp!

Ne želimo osvetu

– Ne želimo nikakvu osvetu. Kada smo izgubili na Wembleyu, moji su igrači čestitali suparniku, nitko nije prijetio: \"Sljedeći ćemo put vam pokazati\". Ovo je nova utakmica i prilika da ih pobijedimo – kazao je Klopp.

Pepu Guardioli bit će to prva službena utakmica na Bayernovoj klupi. Španjolski stručnjak zna koliko je velik ulog u toj utakmici.

– Želim pobijediti u svakoj utakmici. Znam da će biti teško, ali i da ne moram mnogo govoriti svojim igračima – priznao je Pep koji bi u utakmicu trebao krenuti s jednim napadačem, našim Marijom Mandžukićem.

Modrićev Real nastavlja igrati prijateljske utakmice po Francuskoj. Nakon Lyona Madriđani dolaze u Pariz, gdje će Ancelotti izvesti momčad protiv francuskog prvaka PSG-a (20, Al Jazeera Sport +4). Manchester City i Sunderland igraju u finalu turnira (14.30, Sportklub Prime) na azijskoj turneji, a prije toga (12, Sportklub Prime) Tottenham i selekcija Južne Kine odmjerit će snage u susretu za treće mjesto.

Real želi dovesti Balea

Još se ne zna hoće li Bale ostati na White Hart Laneu. Naime, madridski Real za velšku zvijezdu priprema rekordnu ponudu od 130 milijuna eura.

– U klubu vjeruju da će Bale ostati iako je Realova ponuda vrlo primamljiva. Lani je produljio ugovor, a u tijeku su razgovori o dodatnim povlasticama – kazao je Tottenhamov menadžer André Villas-Boas.

Madridska Marca piše da su se lani Bale i predsjednik Levy dogovorili o mogućem odlasku. Velšanin je navodno izjavio:

\"Ispunite obećanje i počnite pregovore s Realom\", piše na naslovnici Marce, a izjava se nastavlja:

– Ne zanima me Manchester United, želim igrati samo u Realu – ističe Gareth Bale.

>> Pogledajte kako su Mandžukić i Lahm srušili Barcelonu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.