SPURSIMA BOD

Partizan na San Siru 'pao' u 88. minuti, Livaju zamijenio Zanetti

Foto: AFP
Partizan na San Siru 'pao' u 88. minuti, Livaju zamijenio Zanetti
25.10.2012.
u 20:53
Lovren je odigrao cijeli susret u pobjedi Lyona protiv Athletic Bilbaoa, a Pranjić 58. minuta u pobjedi Sportinga protiv Genka
Pogledaj originalni članak

Odigrane su prve utakmice trećeg kola Europske lige. Prošle su uz pobjede favorita, no neki od njih mučili su se do posljednjih minuta. Milanski Inter do tri boda protiv Partizana došao je u 88. minuti. Utakmica na San Siru nije prošla u dominaciji domaćina već su gosti iz Beograda bili jednako opasni, no u posljednjim trenucima Palacios je dobro namjestio glavu i donio slavlje. Marko Livaja započeo je utakmicu i odigrao do 52. minute kada mijenja Javier Zanetti.

Danijel Pranjić odigrao je 58. minuta za Sporting u 2:1 gostujućoj pobjedi protiv Genka. I Portugalci su isto kao i talijanska momčad, do pobjede došli u 88. minuti pogotkom Barda, nakon što je od 25. stajalo 1:1.

Lyon je kod kuće pobijedio Athletic Bilbao sa 2:1, a pobjednički pogodak postigao je Briand u 85. minuti. Ranije je strijelac bio Lopez u 54., a gosti su preko Gomeza izjendačili u 78. Dejan Lovren odigrao je cijeli susret.

Ostali rezultati: Kazan-Neftči 1:0, Genk-Sporting 2:1, Helsinborg-Hannover 1:2, Levante-Twente 3:0, Maribor-Tottenham 1:1, Panathinaikos-Čazio 1:0, Rapid-Leverkusen 0:4, Sparta-Shmona 3:1, Videoton-Basel 2:1.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.