Banja Luka

Palicom brutalno lupao po glavi poslovođu crpke zbog 14.000 KM

Foto: VL FOTO
Palicom brutalno lupao po glavi poslovođu crpke zbog 14.000 KM
27.07.2011.
u 09:53
Nepoznati razbojnik je pred očevicima pretukao i opljačkao poslovođu benzinske crpke ‘Nešković’ Vojislava Malbašu
Pogledaj originalni članak

Nepoznati razbojnik bejzbol-palicom brutalno je pretukao i opljačkao poslovođu benzinske crpke “Nešković” Vojislava Malbašu, kojem je razbio glavu i oteo torbicu s 14.000 maraka utrška. Maskiran šeširom i tamnim naočalama, razbojnik je jučer oko 8.45 sati sačekao poslovođu da prođe pokraj njega ispred zgrade Nove banke, preko puta ove crpke, pa ga mučki s leđa nekoliko puta snažno udario palicom po glavi. Svjedoci se nisu ni snašli, a pljačkaš je već u sporednoj ulici sjeo u žuti automobil, japanske proizvodnje, i odjurio. Okrvavljenoj žrtvi u pomoć je pritrčalo nekoliko prolaznika i kolega.

- Prava sreća da je njihov poslovođa ostao živ. Još je bio svjestan i razbojnika je opisao kao krupnijeg momka, visine oko 190 centimetara, kažu uznemireni radnici.

Zanimljivo je da je policija bila za petama pljačkašu i taman kada su počeli stezati obruč oko njega, razbojnik je zapalio automobil i ponovno mu se izgubio svaki trag. Pretpostavlja se da je prešao u drugo vozilo, a sumnja se i da je imao pomagača. Inspektori još nisu uspjeli detaljno ispitati Malbašu jer je njegovo stanje teško. Inače, na parkingu ispred ove banke na sličan način je i u listopadu 2008. opljačkan drugi poslovođa crpke “Nešković”, kojem je Milomir Živković zvani Miško tada oteo torbu s 15.000 maraka pa dobio šest godina zatvora.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.