SRAMOTNO

Osim vozača Hitne, dilaju i suci, liječnici, službenici, svećenici...

Foto: Dejan Moconja
Osim vozača Hitne, dilaju i suci, liječnici, službenici, svećenici...
29.10.2010.
u 11:04
Tvrdi se da je D.K. imao zaštitu vjerskog velikodostojnika i narkomiljea Trebinja koji su pokušali zataškati slučaj
Pogledaj originalni članak

Nakon uhićenja i puštanja na slobodu dvojice vozača Doma zdravlja Trebinje, osumnjičeni da su u kolima Hitne pomoći za Mostar vozili 29 kg marihuane, Alternativni klub Trebinje u priopćenju za javnost navodi da je njihova istraživačka mreža došla do tri neoboriva zaključka koja će prezentirati Tužilaštvu BiH i SIPA-e. Ovaj klub traži hitnu policijsku zaštitu novinara BN televizije koji je, kako navode, dao dosta dobrih indikacija tijelima gonjenja te Odjelu 2 Suda BiH, i otvorio Pandorinu kutiju zvanu dilanje droge u Domu zdravlja, ali i kriminal u ovoj ustanovi.

“Alternativni klub traži zaštitu za novinara Nebojšu Vukanovića, a pošto su pušteni na slobodu oni koji mogu vršiti pritisak na svjedoke pa čak i uraditi nešto okrutnije te remetiti istragu, u čemu uspijevaju, s velikom zaleđinom, tražimo i hitno vještačenje telefona dvojice vozača, njihova direktora, dvojice liječnika Doma zdravlja Trebinje, načelnika općine, predsjednika Okružnog suda Trebinje te crkvenog velikodostojnika s inicijalima G.D.”, navodi se u priopćenju. Također se tvrdi da je D.K., osumnjičeni vozač Hitne pomoći, u ovom slučaju imao zaštitu vjerskog velikodostojnika i još nekoliko značajnih ljudi iz trebinjskog narkomiljea, koji su pokušali zataškati cijeli slučaj.

“D.K. je još u Crnoj Gori kao liječnik proglašen psihopatom, čiji simptomi se mogu ogledati u preambicioznosti, agresiji, negiranjem krivnje”, navode iz kluba.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.