Uhićeni priznao

Oružje u banjalučkoj dvorani skrio Boško Stanišljević

Foto: VL FOTO
Oružje u banjalučkoj dvorani skrio Boško Stanišljević
11.01.2012.
u 15:21
Direktorica sportske dvorane "Borik" Manojla Zrnić rekala je da je Stanišljević u radnom odnosu u ovoj ustanovi više od 20 godina
Pogledaj originalni članak

Osoba koja je uhićena priznala je da je unijela naoružanje u dvoranu "Borik" u Banjoj Luci, ali policija još provjerava motive i povezanost s drugim osobama izjavila je Srni glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Republike Srpske Mirna Šoja.

Prema njenim riječima, kriminalistička obrada nad ovom osobom je u tijeku i obavlja se uz nadzor i konzultaciju Tužiteljstva BiH.
Osoba koja je priznala da je ostavila oružje i streljivo u sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci je šezdesetjednogodišnji radnik dvorane Boško Stanišljević.

Stanišljević se sam predao policiji.

Direktorica sportske dvorane "Borik" Manojla Zrnić rekala je  da je Stanišljević u radnom odnosu u ovoj ustanovi više od 20 godina i da je posljednjih deset dana bio na odsustvu zbog bolovanja.

Glasnogovornica MUP-a RS Mirna Šoja nije potvrdila identitet uhićene osobe, koja je, kako je ranije priopćeno iz policije, priznala da je unijela naoružanje u tu dvoranu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.