POKUŠAJ DEBLOKADE

Oružane snage BiH stižu u pomoć Tomislavgradu

Oružane snage BiH stižu u pomoć Tomislavgradu
08.02.2012.
u 14:43
Potvrđeno je iz Kriznog stožera da su se prema Tomislavgradu uputili teški strojevi Oružanih snaga BiH
Pogledaj originalni članak

Danas se općina Tomislavgrad pokušava prometno odblokirati iz Posušja i Livna. Prema dostupnim informacijama probijeni su snježni nanosi na magistralnoj cesti Tomislavgrad- Posušje te su se isti strojevi uputiti na raščišćavanju magistralne ceste prema naseljima Stipanjići i Prisoje.

 Istu dionicu iz pravca Livna pročišćavaju strojevi "Cesta Mostar" i, prema kazivanju odgovornih osoba iz Kriznog stožera općine Tomislavgrad, obe dionice bi trebale biti završene tijekom dana.

 Također je potvrđeno iz Kriznog stožera da su se prema Tomislavgradu uputili teški strojevi Oružanih snaga BiH, temeljem zahtjeva načelnika općine za pomoć.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MO
mošnjo
17:32 08.02.2012.

Draga gospodo,te neradnike nazovi \" oružane snage \"valjda je to vojska taj naziv oruzane snage mi je toliko ružan ,bas ruzan..i onaj naziv kod muslimanskih medija \"prirodna nesreča\",valjda je nepogoda...je trebalo odmah istjerat lopate u ruke i nek ciste,sta drugo rade,jedu ko medvjedi i leze...ma nemogu svatit,

GR
Gradinar
20:00 08.02.2012.

Ne znam je li narod u Hercegovini uočio da HTV ni jednim kadrom nije objavio informaciju o problemima izazvanim ovim nevrijemenom. Sramotno je vidjeti da se iz Srbije puštaju u sred dnevnika javne nacionalne TV Republike Hrvatske prilozi sa slikom i glasom srbijanskih seljaka, a iz Hercegovine ni tona ni slike. Zaboga gdje je ova Hrvatska dospjela!?

MM
mad max
22:17 08.02.2012.

Je ercegovinu zapusilo,vidi se kao nikada,hebene zime ove god! zvec@njih samo zanima taj hrvatski narod u bih,kad triba glasati gledaju i tv,postaje svoj interes,,majmuni!