Plaćali kazne

NK Široki: Nek' nam savez vrati novac zbog podrške generalima!

Foto: Filip Brala/PIXSELL
gotovina pakoštane (1)
Foto: Screenshot
široki brijeg
Foto: 'Marijan Susenj/PIXSELL'
'19.11.2012., Koprivnica - General Mladen Markac posjetio je novinara Podravkinog biltena i suborca Mladena Pavkovica i strpljivo odgovarao na pitanja novinara. Zatim je otisao u Hlebine posjetiti rat
22.11.2012.
u 12:02
Kazne su plaćane jer je nogometni savez susjedne države podršku generalima okarakterizirao kao veličanje ratnih zločinaca
Pogledaj originalni članak

Nogometni klub Široki Brijeg na svojim je internetskim stranicama objavio da će tražiti povrat novca od kazni koje su plaćali NS BiH zbog podrške njihovih navijača hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču.

Kazne su plaćane jer je nogometni savez susjedne države podršku generalima okarakterizirao kao veličanje ratnih zločinaca. Sada kada su nakon pravomoćne presude Gotovina i Markač oslobođeni, NK Široki Brijeg tražit će povrat tih sredstava.

"NK Široki Brijeg također će tražiti zadovoljštinu, odnosno povrat sredstava od NS BiH zbog kazni koje je platio zbog potpore svojih navijača generalima Gotovini i Markaču koji su po pravomoćnoj presudi slobodni i nevini ljudi", navode na službenoj stranici kluba.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BU
Buranglez
14:07 22.11.2012.

upravu ste samo sto vam nece dati novac