bizarno u rijeci

Nevjerojatno! Na adresi obiteljske kuće prijavljene čak 243 osobe!

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Nevjerojatno! Na adresi obiteljske kuće prijavljene čak 243 osobe!
05.09.2013.
u 10:23
Da nešto nije u redu, posumnjao je kada mu je u sandučić počela stizati pošta naslovljena na imena koja mu nisu bila poznata.
Pogledaj originalni članak

Vlasnik jedne obiteljske kuće u Rijeci nemalo se iznenadio kada je shvatio da su na njegovoj adresi prijavljene čak 243 osobe, od kojih je samo devet "pravih" članova njegove obitelji, piše Novi list.

Ivo Buzuk kuću je kupio 1971. godine te ju je postupno nadograđivao, a objekt je adresu dobio 11. siječnja 1960. Kako je ispričao, u kući živi s dvije kćeri, njihovim muževima i djecom te ih je ukupno devet. Da nešto nije u redu, posumnjao je kada mu je u sandučić počela stizati pošta naslovljena na imena koja mu nisu bila poznata.

"To je moja, obiteljska kuća u koju mi je netko, na papiru, smjestio nepoznate 234 osobe," rekao Buzuk za Novi list. Buzak je ispričao kako od njega nitko nije tražio suglasnost za prijavu prebivališta pa mu nije jasno kako su te 234 osobe uopće dobile od policije službeno prebivalište. Policija ga je nakon njegove prijave obišla, no problem se nije riješio, na riječkoj adresi još uvijek su prijavljene 243 osobe.

"Ne znam je li moguće da je netko u policiji omogućio lažno prijavljivanje prebivališta za 234 osobe. Kao vlasnika kuće na toj adresi nitko od tih osoba nije me pitao za pismenu suglasnost da se kod mene mogu prijaviti. Zato želim da se s moje adrese odjavi prebivalište za sve osobe koje su ga dobile na meni nepoznati način", dodaje Buzuk.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.