PROPAO PLAN

Nespretni pljačkaš crpke sam sebe ranio iz pištolja

Foto: Žarko Bašić/pixsell
Nespretni pljačkaš crpke sam sebe ranio iz pištolja
16.08.2010.
u 08:09
Kriminalistička policija iz Doboja odmah je o svemu obavijestila kolege iz Federacije BiH, koji su priveli osumnjičene i predali ih policiji
Pogledaj originalni članak

Policija je uhitila A. J. i M. J. iz Odžaka i V. M. iz Bugojna zbog sumnje da su opljačkali benzinsku crpku Slavuljica petrol u Podnovlju kod Doboja, odakle su ukrali oko 680 maraka, Trojica maskiranih razbojnika ušla su u unutrašnjost crpke i uz prijetnju pištoljem natjerala radnika crpke da im preda utržak. Lopovi su odnijeli dnevni utržak i pobjegli u nepoznatom smjeru. Međutim, prilikom bijega nervozni pljačkaš V. M. nehotice je sam sebe ranio iz pištolja, pa su ga partneri odvezli u Hitnu pomoć u Zenici, što je odmah dojavljeno policiji.

- Pokrenuta je istraga i razbojnici su ubrzo identificirani. Kriminalistička policija iz Doboja odmah je o svemu obavijestila kolege iz Federacije BiH, koji su priveli osumnjičene i predali ih policiji. Tijekom obrade osumnjičeni su u potpunosti priznali da su opljačkali benzinsku crpku. Osim priznanja, otkriveni su i čvrsti materijalni dokazi, a kod osumnjičenih je pronađen dio ukradenog novca, točnije 400 konvertibilnih maraka. Ostalo su potrošili - kažu iz policije. Osumnjičeni su predani Okružnom tužiteljstvu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojstva, a nakon saslušanja dežurni tužitelj Slavko Krulj zatražio je da im se odredi jednomjesečni pritvor. Odluka će biti obznanjena danas.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.