EP u Srbiji

Neredi u Novom Sadu nastavljeni su i sinoć

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Neredi u Novom Sadu nastavljeni su i sinoć
26.01.2012.
u 12:53
Neredi u Novom Sadu nastavljeni su i sinoć, nakon utakmice Hrvatska – Mađarska. Naime, zapaljena su dva automobila riječkih i ogulinskih registracija
Pogledaj originalni članak

Renault Laguna riječkih registracija pripada poznatom riječkom rukometnom djelatniku Vladi Lipoviću, dok je vlasnik automobila ogulinskih registarskih oznaka bivši rukometaš Miro Kojčin.

Požari su podmetnuti na dva mjesta u Novom Sadu. U onom drugom također su zapaljena dva automobila, jedan s hrvatskim, a drugi s beogradskim  oznakama. Automobili su zapaljeni na zaštićenom parkiralištu hotela Vigor.

Drugi se incident dogodio na parkiralištu hotela Sajam, a među oštećenim automobilima nekoliko ih je i sa srpskim registracijama.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PA
park
21:14 26.01.2012.

Pa zovte Dodika da vas brani , ne mojte kukati to su vaša braća ....

CL
cleuna
18:51 27.01.2012.

@ park-Ma sta se vi javljate periguzi.Tko kuka i što to Dodik ima sa ovim.Šta god se desilo Srbijanska javnost je ako ništa drugo osudila i Srbijanski mediji su sve korektno prenijeli,za rzliku od vaših\"objektivnih medija\"kojima je kriv svako osim njih.Bez obzira na sve nećemo promijeniti mišljenje (bar što se mene tiče)i uvijek imam više vjere u Srbina nego u baliju.