NESTAO

Nastavlja se potraga za Franom Kvesićem

Foto: VL FOTO
Nastavlja se potraga za Franom Kvesićem
12.11.2011.
u 11:47
Radi se o čovjeku za kojeg svi imaju samo riječi hvale, koji je uvijek bio oslonac, te potpora svima u obitelji
Pogledaj originalni članak

“Nikad se nismo rasipali velikim riječima, nježnostima. Mi smo muški, jel, nije to za nas. Nismo se grlili, pa ni silno tapštali po ramenima. Blagdane, rođendane čestitali bi iz daleka... Pruži ruku, stisni muški..., al, valjda se to znalo, valjda je u očima pisalo... Nisu nam ni trebale riječi... Al, brate, tako bih htio da te mogu vidjeti samo da ti kažem, onako muški, čvrsto i jasno da te neizmjerno volim, pa da se isplačemo ko frajeri”, status je koji je sinoć na svoj Facebook profil postavio Tomislav, brat nestalog Frane Kvesića iz Širokog Brijega, koji najbolje opisuje kako se osjeća obitelj četrdesetrogodišnjaka kojemu se svaki trag gubi u nedjelju, 6. studenoga. Potraga za nestalim Franom Kvesićem nastavlja se i danas. Ronioci će i danas pretraživati jezero u blizini kojeg je u nedjelju poslijepodne pronađen automobil nestalog Širokobriježanina. Očekuje se da bi na teren mogli izići i pripadnici Gorske službe spašavanja koji će pretraživati teren uz jezero. Frani Kvesiću (43) iz Dužica kod Širokog Brijega, direktoru logistike poduzeća MCI, svaki trag se izgubio kod Jajca, deset kilometara prema Banjoj Luci. Međutim, do sada nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to što se dogodilo s Kvesićem. Budući da je automobil pronađen tristo metara od “plavog mosta” na kojem je Kvesića živog posljednji put vidio ribar, ujedno i jedini ozbiljni svjedok u ovoj istrazi, obitelj sumnja da se nestali nalazi u jezeru. Naime, automobil je pronađen na obližnjem proširenju, uredno parkiran, te su na suvozačevu mjestu pronađeni svi osobni dokumenti, novčanik, cigarete i sunčane naočale nestalog Kvesića.

Radi se o čovjeku za kojeg svi imaju samo riječi hvale, koji je uvijek bio oslonac, te potpora svima u obitelji. U nedjelju jutro krenuo je na put za Banju Luku gdje se navodno trebao naći s prijateljima, međutim svaki trag mu se gubi u podnevnim satima u Jajcu. Posljednji signal na mobitelu zabilježen je oko 20 minuta do 13 sati u nedjelju i otada se Kvesiću gubi svaki trag.

Nažalost, ovo je slučaj koji je najbolje pokazao koliko policijski sustav u BiH ne funkcionira, te koliko je trom. Koliko je policija neopremljena i neuvezana

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.