oteli ga baka i djed

Nakon 19 godina pronađen dječak koji je nestao 1994. godine

Foto: Indiana State Police
Nakon 19 godina pronađen dječak koji je nestao 1994. godine
11.01.2013.
u 10:32
Richard Wayne Landers Jr. pronađen je u Minnesoti gdje je živio pod lažnim imenom, a njegova majka nije mogla vjerovati kada joj je policija javila da su joj pronašli sina
Pogledaj originalni članak

Richard Wayne Landers Jr. imao je samo pet godina kada su ga oteli njegovi baka i djed nakon čega je nestao u gradiću Wolcottville u američkoj saveznoj državi Indiana. No, 19 godina poslije vijest da je pronađen šokirala je njegove roditelje, piše AP.

Mladić je pronađen u Minnesoti gdje je živio pod lažnim imenom. Policija je izvijestila kako je sada 24-godišnji Richard pronađen u gradu Long Prairie zahvaljujući broju socijalnog osiguranja.

Njegovi baka i djed živjeli su u gradu u blizini i potvrdili su da je riječ o mladiću koji je zajedno s njima nestao prije 19 godina.

Policija još nije rekla hoće li baka i djed biti kazneno prijavljeni s obzirom na to da je istraga još u tijeku.

Richardova majka skakala je od sreće kada ju je policija nazvala i rekla da su joj pronašli sina, kazao je suprug majke Richard Harter te dodao kako je njegova supruga najsretnija žena na svijetu.

Policija je izvijestila da su ga baka i djed oteli u srpnju 1994. godine jer su bili uzrujani zbog neriješenih sudskih postupaka vezanih uz dječakovo skrbništvo s obzirom na to da se nije znalo tko mu je otac. Dječakova majka tek se godinu nakon nestanka udala za Richarda Hartera. Policija je protiv bake i djeda bila podnijela prijavu, no slučaj je u međuvremenu otišao u zastaru.

>> Pronađena je nestala 18-godišnjakinja s bebom!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.