Premijer liga BiH

Mnoštvo izostanaka u taboru Zrinjskog

Foto: Stojan Lasić
Mnoštvo izostanaka u taboru Zrinjskog
05.10.2013.
u 12:32
U postavi sigurno neće biti Radeljić i Pezo, baš kao ni Savić. Upitni su i nastupi Simeunovića i prvog vratara Dujkovića
Pogledaj originalni članak

Zrinjski dočekuje danas (15.30 sati) najslabiji sastav Premijer lige BiH - trebinjski Leotar. Mostarci pred ovu utakmicu imaju dosta problema s igračkim kadrom. Ipak, ulogu favorita spremno prihvaćaju i u ovom susretu. Slično je šef stručnog stožera Zrinjskog Branko Karačić govorio i pred neke prijašnje utakmice.

Problemi s kadrom

- Ne možemo izbjeći ulogu favorita i tu ulogu moramo prihvatiti svaki put kada igramo na domaćem terenu, a ne radi se o nekom derbiju s Borcem, Širokim Brijegom, Sarajevom ili Željezničarem. Favoriti smo i ovaj put i nadam se da ćemo tu ulogu opravdati. Iako imamo velikih problema s izostancima - kazao je Branko Karačić.

U kombinacijama za sastav sigurno neće biti Toni Pezo i Ante Radeljić. Srđan Savić će izostati zbog smrtnog slučaja u obitelji. Pod velikim upitnikom su nastupi Ratka Dujkovića i ove sezone najkorisnijeg igrača Zrinjskog Denija Simeunovića. O posljednjoj dvojici struka će donijeti sud neposredno pred utakmicu. Karačić je cijeli tjedan upozoravao na opasnosti koje su moguće u utakmicama protiv posljednjih momčadi na ljestvici. - Osim tih problema s ozljedama, tu je i balkanski mentalitet kada su u pitanju utakmice s momčadima koje dolaze kao zadnje na ljestvici. Međutim, naši igrači su zreli ljudi i uvjeren sam da će odigrati koncentrirano i da neće dopustiti iznenađenje. Ako bi sada pogriješili, sve što smo ranije gradili bi propalo - dodao je Karačić.

Maksimalan pristup

Uz Karačića na konferenciji za medije bio je prisutan i Amer Bekić, koji ove sezone igra dobro u napadu. - Nadam se kako ću se na ovoj utakmici vratiti zabijanju pogodaka. Ipak, bez obzira tko će zabiti, najvažnije nam je osvojiti nova tri boda u ovom susretu. Treba nam maksimalan pristup za dobar rezultat - kazao je Amer Bekić. Nakon utakmice s Leotarom, plemićima slijedi nova prvenstvena stanka. - Ta stanka će nam dobro doći da se malo oporavimo od ozljeda. Zbog dobrih rezultata hvata nas i pretjerano zadovoljstvo, pa nam stanka dobro dođe da se i toga riješimo. Da ne bismo gubili ritam utakmica, inzistirat ću na prijateljskoj utakmici - dodao je Karačić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.