NE ODUSTAJE

Milan Bandić najavio da ide i po peti gradonačelnički mandat

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Milan Bandić najavio da ide i po peti gradonačelnički mandat
31.05.2010.
u 15:58
O mojim budućim političkim ambicijama čut ćete vrlo skoro. Samo se strpite - rekao je Bandić
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić nakon današnje svečane sjednice Gradske skupštine održane povodom Dana grada Zagreba najavio je da ide i po peti gradonačelnički mandat. Zamoljen da komentira najnovije ankete Nove TV po kojima  velika većina građana želi da ode, Bandić je rekao:
- Ankete ne želim komentirati.

- Ja sam uvjeren da će mi građani grada Zagreba, koji su mi četiri puta dali povjerenje, povjerenje dati i peti put - rekao je Milan Bandić. Odmah nakon toga najavio je svoj povratak u visoku politiku.

- Što ću ja raditi politički čut ćete vrlo skoro, a gradonačelničku funkciju ja obavljam časno i pošteno već 10 godina, odnosno četiri mandata. Ponavljam,  o mojim budućim političkim ambicijama čut ćete vrlo skoro. Samo se strpite - rekao je Bandić.

Tako je neizravno potvrdio nagađanja da će se natjecati i na sljedećim parlamentarnim izborima,  a o možebitnoj koaliciji KGB (Kerum-Glavaš-Bandić) rekao je:

- Ne bih to htio komentirati, ljudska mašta nema granica.

Mrsić: To će biti konačan kraj Milana Bandića


Novu političku bombu Milana Bandića već su komentirali Jasen Mesić (HDZ), njegov protukandidat na prošlim izborima za gradonačelnika, i Mirando Mrsić, SDP-ov mogući kandidat na idućim izborima za gradonačelnika.

- Bandić pokušava preživjeti nakon što je nesmotreno ušao u utrku za predsjednika. Građani su mu jasno rekli što misle i to će učiniti opet. To će biti konačan kraj Milana Bandića - rekao je Mrsić.

Mesić je Bandiću poručio da se prestane baviti kandidaturama i da napokon počne rješavati probleme u gradu.
- Zagrepčani su taoci njega i SDP-a i njihovih klanovskih podjela. Umjesto da rade svoj posao za koji su plaćeni, oni najavljuju što će raditi, a zbog njihovih svađa grad stoji - rekao je Mesić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AS
asmiljka
16:09 08.06.2010.

Nadam se samo da su one bakice - što su ludovale za Bandićem- umrle. Onda će izbori biti puno pošteniji