Savudrija

Mesić o Sanaderu: Ja s obitelji ne bih mogao ni u D. Selo na 30 dana

Foto: Jurica Galović/Pixsell
Mesić o Sanaderu: Ja s obitelji ne bih mogao ni u D. Selo na 30 dana
03.09.2010.
u 10:44
Mesić je komentirao i Sanaderovu kupnju apartmana u SAD-u, rekavši kako je Sanader imao nešto više dnevnica nego on pa možda u tom grmu leži zec!
Pogledaj originalni članak

Rođendanski golf-turnir koji je jutros počeo u Golf Clubu Adriatic na Crvenom vrhu u Savudriji otvorio je bivši predsjednik RH Stjepan Mesić. Prije nego što je krenuo na golf-teren gdje je igrao u ekipi sa Ivanom Jakovčićem, Mesić je razgovarao s novinarima.

Na pitanja o nelegalnim potpisima za referendum zbog promjene ZOR-a, Mesić je odgovorio :
- Ako je 90 posto potpisa neispravnih, to bi bilo katastrofalno, ali ne vjerujem da je to istina. Mislim da je taj postotak pretjeran.  

Komentirao je i kako su prijevremeni izbori sada nepotrebni i nisu racionalni jer ionako za šest mjeseci slijede redoviti izbori. Mesić je komentirao i izjave don Ivana Turića iz biokovske župe koji je s oltara poručio da mu se sviđa ustaška kapa i da se takva upravo za njega izrađuje. 

- Kaptol bi se trebao ograditi od nekih izjava svojih svećenika. I sam sam doživio da je svećenik Babajić u Dubrovniku kada je Sveti Otac bio u posjetu davao neprimjerene izjave. Ja sam to tada prešutio, ali sam biskupu rekao da kada bi netko vrijeđao biskupa u mom uredu, taj već drugi dan ne bi više u tom uredu mogao raditi. Ali svećenici govore što god hoće, a biskupi kažu da ne mogu svećeniku ništa. A može se puno - poručio je Mesić.

Na pitanje zna li koliko je Sanader povezan sa aferom Hypo banke, bivši je hrvatski predsjednik rekao da ne zna, ali da mu je malo čudno što je Sanader s cijelom obitelji upravo sada na mjesec dana otišao u Ameriku.

- Meni bi bio problem da s obitelji odem na mjesec dana i u Dugo Selo - kazao je Mesić, a za apartman koji je Sanader kupio u Americi u maniri je vica dodao:
- On je imao nešto više dnevnica nego ja, možda u tom grmu leži zec!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.