EUROPSKA LIGA

Mario Ćutuk: Bit će promjena u sastavu, najmanje jedna...

Foto: TOMISLAV MILIĆEVIĆ
Mario Ćutuk: Bit će promjena u sastavu, najmanje jedna...
05.07.2011.
u 12:12
Na Pecari su sigurni da će igrati bolje nego u prvoj utakmici. Želja - ponoviti lanjsku igru iz Domžala
Pogledaj originalni članak

Širokobriježani su autobusom krenuli u Ljubljanu, gdje će u četvrtak na stadionu Stožice pokušati izboriti prolaz u drugo pretkolo Europske lige protiv domaće Olimpije. Kao što je poznato, zmajčeki su na Pecari izborili obećavajućih 0:0, pa se čini da su bliži susret s Bohemiansom (Irska) u drugom pretkolu. Trener Dušan Kosić oprezan je:

Upitan samo Ćorić

-Nadam se kako naš europski put ove godine neće trajati samo dvije utakmice. Ali, moramo napasti i postići pogodak, a pri tome spriječiti opasne protivnapade Širokobriježana. Ako je Široki uoči prve utakmice bio favorit, uoči druge izgledi su 50:50 posto, procijenio je Kosić.

-Nema velikih novosti kod nas. Samo je Ćorić ‘malo natučen’, ali mislim da će i on biti spreman igrati u Ljubljani. Ostali su zdravi i spremni. Što se sastava tiče, bit će promjena, jedna najmanje... Postavka igre uglavnom se neće mijenjati. Nemamo mi što previše kalkulirati, moramo igrati hrabro i zabiti pogodak, rekao nam je u ponedjeljak uoči poslijepodnevnog treninga na Blatu trener Mario Ćutuk i dodao:

-Krećemo nakon ručka u Zagreb, gdje će nas ugostiti Dinamo i gdje ćemo večeras odraditi jedan trening, a ujutro nastaviti za Ljubljanu.

Podsjetili smo Ćutuka kako je Široki Brijeg prošle godine protiv Olimpije na susretu u Domžalama potpuno nadigrao protivnika i pobijedio 2:0 (golove su tada zabili Wagner i Renato), uz još niz prigoda Ivankovića, Kožula, Roskama, Ljubića, Varee...

-Daj Bože da se ponovi, odgovorio nam je.

‘Skrivene rezerve’

Argentinac Varea na Pecari je protiv Ljubljančana odigrao od 76. minute, zamijenivši Zakarića:

-Možemo izboriti prolaz. Recept se zna jednostavan - moramo zabiti pogodak. Ne znam hoću li igrati, pitajte trenera. Ako nastupim, dat ću sve od sebe. Osjećam da sam u formi, kaže.

Hm, za prvi susret protiv Olimpije može se kazati da većina igrača Širokoga Brijega nije odigrala u skladu sa mogućnostima. Što znači kako u njima postoje “skrivene rezerve”, koje bi u Ljubljani morali aktivirati. Ili – zbogom Europo

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.