Engleski mediji

Manchester United vapi za Modrićem

Foto: PA/Pixsell
Manchester United vapi za Modrićem
17.01.2011.
u 11:33
Gotovo svi engleski mediji proglasili su Luku Modrića najboljim igračem jučerašnjeg dvoboja Tottenhama i Manchester Uniteda (0:0). Kolumnist Guardiana David Hytner napisao je da United vapi za kreativcem kao što je Modrić.
Pogledaj originalni članak

"Mali Hrvat s brojem 14 na leđima igrač je kakva Manchester United u svojim redovima nema. Alex Ferguson vapi za kreativcem kao što je Luka Modrić", piše današnji Guardian.

Engleski mediji pišu da je Modrić svojim prodorima igrače Manchestera činio smiješnima. Alex Ferguson navodno je Modrića zato postavio na prvo mjesto pojačanja koje želi dovesti.

"Njegova je tehnika fantastična, on ne zna izgubiti loptu. Očita je bila razlika u klasi između Modrića i Fletchera, koji na toj poziciji igra u Manchester Unitedu", dodaje Guardian.

 

Englezi pišu da je hrvatski veznjak glavni dirigent Tottenhamove igre, da je u njegovoj sjeni čak i Rafel van der Vaart.

"Osim ofenzivnih zadataka, Modrić je dobar i u defenzivi, pokazao je to oduzimanjem lopte Rooneyju u 67. minuti", zaključuje novinar Guardiana.

 

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.