oštar prema Halilhodžiću

Mamić: Nije došla ni jedna ponuda za Badelja

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Mamić: Nije došla ni jedna ponuda za Badelja
24.05.2011.
u 07:53
– Ako sam se ikad pokajao što je netko došao u Dinamo, što sam nekoga doveo, onda je to Halilhodžić. O tom čovjeku ne želim više govoriti. Osim ako me još jače naljuti – kaže Mamić.
Pogledaj originalni članak

Dinamov kapetan za izostanka Igora Bišćana želi otići iz Dinama, Milan Badelj ustvrdio je da ima ponudu, da će ona stići na Dinamov stol kad počne prijelazni rok. I to će biti najveći problem maksimirske momčadi, takvog se igrača plavi ne bi smjeli odreći u trenutku kad je već na izlaznim vratima Morales, kad bi bilo dobro da ode i Sammir, neprijeporno talentirani igrač, ali i problematičan dečko. I u trenutku kad je Dinamo saznao da će i u četvrtom pretkolu (dođe li do njega) biti nositelj, ne smisla da pusti stožernog igrača.

Navodno je Rakitićeva Sevilla klub koji želi dovesti 22-godišnjeg Dinamova igrača.

Neće produljiti s plavima

– Ne mogu to komentirati, to bi bilo nagađanje – kaže Zdravko Mamić.

No, što ako ponuda za Badelja dođe, hoćete li je odbiti bez obzira na iznos?

– Ne mogu govoriti o nečemu što bi bilo kad bi bilo, i to prije finala Hrvatskoga kupa. Nikakvu ponudu nemamo za Badelja i onda ne mogu o tome ni govoriti – odrješit je prvi čovjek kluba.

Badelj ima ugovor s plavima do lipnja 2013. godine i bude li igrao dobro, za godinu dana ili već ove zime mogao bi imati i boljih ponuda, a s plavima bi igrao u Europi. Doduše, do 31. kolovoza bit će mnogo toga jasnije o situaciji plavih u europskim natjecanjima. No, ljeto 2012. bit će zadnji vlak za prodaju Badelja, godinu dana prije isteka ugovora. On ima menadžera i teško da će s plavima potpisati novi ugovor.

U Srbiji se pojavila informacija da je Dinamo blizu dogovora s Leejem Addyjem iz Crvene zvezde i Abu­ba­karom Oumaruom, napadačem Vojvodine, da je dogovorena odšteta za svakog po milijun i pol eura, da plavi gledaju i Gruzijca Merebašvilija, Makedonca Mojsova...

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.