komplikacije

Malenoj Nori pogoršalo se stanje! 'Potrebna joj je vaša snaga!'

Foto: Facebook
Nora Šitum Nora Fora
Foto: Facebook
Nora Šitum, Nora Fora (1)
Foto: Dječja bolnica Philadelphije
nora šitum (1)
11.03.2013.
u 10:25
''Dragi naši, stanje naše NORE FORE, naše lavice, nažalost je pogoršano i iznad svega joj je potrebna Vaša snaga... Vaše misli i Vaše molitve...", objavljeno je na Facebook-stranici ''Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV''.
Pogledaj originalni članak

Na Facebook-stranici ''Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV'' objavljeno je da se stanje teško bolesne Nore Šitum pogoršalo te da su se pojavile određene komplikacije koje onemogućuju daljnje liječenje.

''Dragi naši, stanje naše NORE FORE, naše lavice, nažalost je pogoršano i iznad svega joj je potrebna Vaša snaga... Vaše misli i Vaše molitve... Naime, pojavile su se određene komplikacije koje trenutačno onemogućuju daljnje liječenje... Ali naša NORA FORA svaki put je uspjela pobijediti nemoguće, nemoguć se činio i iznos potreban za odlazak u Ameriku, uspjeli ste svi VI, snaga Vaših srca .... Šaljimo joj vojsku anđelčića i najljepših misli... NORA u mislima, Nora u ♥'', piše na Facebook-stranici.

Podsjetimo, petogodišnja Nora Šitum boluje od akutne limfoblastične leukemije te je, nakon što je cijela Hrvatska za nju skupljala novac, otputovala u bolnicu u Philadelphiji na eksperimentalno liječenje. 

>> 'Bolje je! Lavica Nora sljedeći bi tjedan trebala izaći iz bolnice' 

>> Iz Norine krvi izvučene T stanice koje će se obrađene boriti s bolesti

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.