Europska liga

Lech razbio City, preokret Redsa protiv Napolija

Foto: Reuters
Lech razbio City, preokret Redsa protiv Napolija
05.11.2010.
u 00:15
– Tvrdnje da su me igrači bojkotirali obično su smeće. Ne bojim se otkaza – rekao je nakon poraza trener Cityja Mancini.
Pogledaj originalni članak

Najveće iznenađenje u jučerašnjim utakmicama Europske lige priredio je Lech koji je sa 3:1 na svom terenu pobijedio Manchester City. Momčad Roberta Mancinija djelovala je nezainteresirano za igru, pogotovo njen napadački dio, pa su se engleski mediji raspisali da su bojkotirali svog trenera.

– Te su tvrdnje obično smeće. Igrači me nisu izdali – rekao je Mancini nakon trećeg poraza u 10 dana te dodao:

– Ne bojim se otkaza. Uostalom, četvrti smo u Premiershipu i drugi u skupini Europske lige.

I u četvrtoj utakmici Europske lige Juventus je remizirao, ovaj put na svom stadionu protiv Red Bull Salzburga (0:0). Nikola Pokrivač za goste je igrao svih 90 minuta.

Ognjen Vukojević igrao je svih 90 minuta za Dinamo Kijev koji je na svom stadionu pogocima Milevskog sa 2:0 svladao AZ Alkmaar.

Praška Sparta slavila je kod švicarskog drugoligaša Lausanne sa 3:1, a cijelu utakmicu za češku momčad odigrao je Manuel Pamić.

Navijači Liverpoola već su se pomirili s novom blamažom svog kluba koji je do 76. minute gubio od Napolija 1:0, no onda se ukazao Steven Gerrard. Kapetan Redsa ušao je u igru tek u 46. minuti, no pogocima u 76., 88. i 89. minuti spasio je stolac Royu Hodgsonu.

Golom Vidala u 90. minuti utakmice protiv Arisa Bayer je (Domagoj Vida ostao na klupi) zadržao vrh poretka u skupini B s bodom prednosti nad madridskim Atleticom koji je kod Rosenborga slavio 2:1.

Gent je kod kuće svladao Sporting sa 3:1 (Barić igrao 90 minuta).

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.