'Reci mi'

Željka Bošnjak-Zovko u suradnji s duom Unanimo na Melodijama Mostara 2017.

Investitures at Buckingham Palace Victoria Beckham receives her OBE from the Duke of Cambridge during an investiture ceremony at Buckingham Palace in London. Yui Mok Photo: Press Association/PIXSELL
16.03.2017 split ivan i nina decak u setnji rivom foto: josip regovic
21.04.2017.
u 07:30
Pogledaj originalni članak

Na 23. izdanju festivala zabavne glazbe “Melodije Mostara 2017.”, koji se održava u velikoj dvorani Hrvatskoga doma “Herceg Stjepan Kosača” večeras, 21. travnja, s početkom u 21 sat, predstavljaju se i mostarske glazbene snage - Željka Bošnjak-Zovko u suradnju s producentskim duom Unanimo.

Svjetski, a naši

“Reci mi” naziv je pjesme koju će izvesti, a čije stihove potpisuje Željka Bošnjak-Zovko, dok je glazba nastala u tandemu s duom Unanimo koji je zaslužan i za aranžman i produkciju.

“Raduje me povratak na festival Melodije Mostara na kojima sam napravila svoje prve glazbene korake, a posebno me veseli suradnja s producentskim duom Unanimo iz koje se izrodila jedna odlična i jako moderna, house, pop stvar. Dečki iz Unanima su svjetski, a naši i već imaju popriličan broj suradnji s brojnim inozemnim izvođačima, stoga sam počašćena što se publici u svom gradu prvi put predstavljaju upravo mojom autorskom pjesmom”, ističe Bošnjak-Zovko te otkriva suradnike koji su još sudjelovali u nastanku novog uratka. “Pjesma je snimana u studiju Tempo u Sarajevu kod Almira Ajanovića, a prateće vokale otpjevala je prošlogodišnja predstavnica Bosne i Hercegovine na Eurosongu – Dalal Midhat Talakić, dok je mastering rađen čak u Londonu. Kao i dosadašnjih godina, i za ovaj nastup spremamo jako zanimljiv scenski nastup koji će uljepšati moji dragi plesači iz plesnog studija B-Dance”, otkriva Bošnjak-Zovko.

Zlatno sunce Mostara

Kako je publika već ranije navikla, Željka će se dan poslije, 22. travnja, pojaviti i kao autorica i koreografkinja na Malim melodijama Mostara, a njezinu skladbu “Mama, hvala ti za sve” prezentirat će vokalno plesna skupina B-Stars koju čine talentirane djevojčice, inače višestruko nagrađene na ovom festivalu.

Kome će ove godine pripasti Grand Prix - Zlatno sunce Mostara i ostale nagrade koje dodjeljuju publika i stručni ocjenjivački sud, ovoga petka doznat će posjetitelji u Kosači, kao i gledatelji BHT1 koji će izravno prenositi ovaj tradicionalni festival. •

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.