najavljena i dva nova tečaja

Vrata Narodne knjižnice HNŽ-a Mostar uvijek otvorena za Napretkove manifestacije i tečajeve

16.07.2020.
u 14:18
Pogledaj originalni članak

Član Upravnog odbora HKD Napredak Glavne podružnice Mostar Višeslav Lučić u ime Glavne podružnice Napretka uručio je sliku i zahvalnicu ravnateljici Narodne knjižnice HNŽ-a Julijani Pavlović za potporu manifestaciji „Napretkovog tjedna kulture“ koja je po prvi puta održana ove godine, a koja se u budućnosti treba održavati svake godine mjesecu ožujku, priopćeno je iz Napretka. 

Ravnateljica Julijana Pavlović tom prigodom uz riječi zahvale naglasila je kako osobno i kao  ravnateljica podržava rad HKD Napredak Glavne podružnice Mostar. Naglasila kako su u protekle dvije godine od kada je nova Uprava društva ostvarili izvrsnu suradnju te podsjetila na nekoliko zajedničkih projekata koje su realizirali Napredak i Narodna knjižnica.

Poručila je kako su vrata Narodne knjižnice HNŽ-a Mostar uvijek otvorena za Napretkove kulturne manifestacije kao i tečajeve koje su uspješno do sada pohađali brojni učenici i studenti.

Tako su ovom prigodom najavljena i dva nova tečaja na jesen u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ-a, a koje bi trebao organizirati HKD Napredak Glavna podružnica Mostar. Riječ je o Tečaju crtanja i obrade fotografije, voditelja Višeslava Lučića i Tečaj pisanja tekstova iz područja copywrighta, voditelja Marka Sutona.

Nadamo se da nam Covid-19 ne će pokvariti naše planove koje imamo u planu realizirati do kraja ove godine, a prije svih spomenute tečajeve kao i izložbu fotografija s motivima stećaka te Svečani napretkov božićni koncert 2020.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.