U Ljubuškom sutra počinje međunarodni Viva film festival

U Ljubuškom sutra počinje međunarodni Viva film festival

11. 09. 2018. u 14:31 0

U Ljubuškom u srijedu, 12. rujna, počinje međunarodni Viva film festival na kojem će biti prikazani dokumentarni filmovi za mlade u tri kategorije: religijskoj, ekološkoj i turističkoj.

Viva film festival ove godine održava se u 12 gradova u BiH, a ukupno će biti prikazano 99 filmova autora iz 85 zemalja svijeta.

Program u Ljubuškom, tijekom tri dana trajanja festivala, počinje u 11 satu, a projekcije će biti održane u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom.

Pored Ljubuškog, filmovi će biti prikazani u Sarajevu, Kaknju, Varešu, Puračiću, Mostaru, Vitezu, Bihaću, Prijedoru, Orašju, Kreševu, Goraždu i Odžaku.

Viva film festival, čije je prvo izdanje održano 2015. godine u Sarajevu, član je udruge IDA (Internacional Documentary Association).

pogledajte na vecernji.hr

Još nije ostavljen niti jedan komentar! Pokrenite raspravu!

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".